kock

Arbetsbeskrivning

Böle Restaurang AB driver Restaurang Källan sedan 2011. Vår grundtanke är att servera våra elever, personal och övriga restauranggäster god, näringsrik mat utan onödiga tillsatser. Maten skall lagas från grunden och vi prioriterar lokala råvaror när det är möjligt. I bak-rummet bakas allt matbröd till frukost, lunch och mellanmål samt efterrättskaka till de externa gästerna.
Dagen börjar med frukost till våra fritidsbarn. Kl 10.00 tar lunchservering vid med full service till restauranggäster, elever och personal. Kl. 13.30 stänger lunchserveringen och då serveras mellanmål till fritidsbarnen.
Utöver det packas och säljs det matlådor, levereras catering och ibland förekommer helg- och kvällsarbete då vi kan ha allmänna tillställningar, konferenser eller bokade evenemang/fester.
Alla pengar som vi får in betyder mer pengar till bra råvaror som ger möjlighet att höja maten ytterligare! Viktigt är att påtala att vi har ingen vinstutdelning till någon ägare, utan pengarna stannar i våra bolag för vidare utveckling av våra verksamheter. Vi vill ständigt förbättra för våra elever, gäster och personal!
Du som vill jobba här hos oss måste vara utbildad, professionell och engagerad. Vi vill se kreativa lösningar och en flexibel inställning i köket. Du samarbetar bra och räds inga arbetsuppgifter. Du kommer att ha ett ekonomiskt ansvar, sköta råvarubeställningar och ta emot/räkna på beställningar och uppdrag som kommer in. Tillsammans med ditt arbetslag (bestående av en kock till och en kallskänka) lägger ni menyerna och fördelar era arbetsuppgifter.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Restaurang Källan Frösön
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Publicerat: 10 mars 2015

Postadress

Böle 135
Frösön, 83293

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010