Kock

Arbetsbeskrivning

Vi söker en utbildad kock som tillsammans med vårt köksbiträde Lena tillreder frukost, lunch och mellanmål. Vid lunch serverar vi ca 140 personer.

Vår målsättning att över 50% av budgeten läggs på miljövänliga råvaror och vi strävar efter att tillaga all mat från grunden.

Du ska ansvara för inköp, menyplanering, kvalitetskontroll, budget, egenkontroll och organisationen i köket. Du ska sätta dig in i vilka krav som finns. Skollagen ställer krav på att skolmåltiderna ska vara näringsriktiga. Livsmedelsverkets råd om bra mat i skolan säger att måltiden ska vara god, trivsam, näringsriktig, hållbar, säker och integrerad i verksamheten.

Vi söker dig som är ansvarstagande, effektiv och snabb, flexibel, tålmodig, strukturerad och har god samarbetsförmåga.

Montessori Friskola Gotland ligger centralt i Visby, strax utanför ringmuren. På skolan råder trygghet och en god stämning. Det finns en kultur där vi stöttar och hjälper varann. Våra hörnstenar är TRYGGHET - ANSVAR - ARBETSRO och LUST ATT LÄRA och vi fostrar eleverna enligt Maria Montessoris devis "Hjälp mig att göra det själv" och för att lyckas med det krävs tid och tålamod.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Montessori Friskola Gotland AB Visby
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Från 2016-08-01. Semestertjänst, 40 tim/vecka. Arbetstiden varierar från 6.30 till 16.00
  • Publicerat: 18 april 2016

Besöksadress

Artillerigatan 11
Visby

Postadress

Box 1274
Visby, 62123

Liknande jobb


26 april 2024

Kock

Kock

26 april 2024

Butiksmedarbetare i delikatessavdelningen med fokus på matlagning

26 april 2024