Kock

Arbetsbeskrivning

Lund är en kommun präglad av kunskap, innovation och nytänkande. Staden lockar människor som vill förändra världen. I Lunds kommun arbetar drygt 9 000 personer med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra 117 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss.

Serviceförvaltningen har till uppgift att efter beställning tillgodose övriga kommunala förvaltningars och kommunala bolags behov av service.
Serviceförvaltningen har drygt 350 anställda som är fördelade på affärsområdena Lundafastigheter, Markentreprenad, Måltidsservice samt Servicestaben.

Måltidsservice verksamhet omfattar tillagning och transport av måltider till förskolor, grundskolor, gymnasieskolor samt äldreomsorg både kommunala och privata. Måltidsservice strävar efter att tillhandahålla god mat och främja goda matvanor.
Måltidsservices verksamhet genomsyras av samarbete, god service, öppenhet och dialog med våra samarbetsparter.




ARBETSUPPGIFTER
Måltidsservice söker dig som vill vara med och skapa och utveckla skolmaten i Lunds kommun. Riktigt god mat, service, stolthet, arbetsglädje och attraktiva måltider med hälsa, variation, miljö och hållbarhet som självklara grundingedienser är måltidsservice framgångsrecept! Du arbetar kreativt tillsammans med hela arbetsgruppen i kök med stort engagemang, gastronomiskt kunnande och bidrar till att skapa riktig matglädje för skolrestaurangens matgäster.

Som kock kommer du att planera, förbereda, laga mat och strukturera det dagliga arbetet tillsammans med hela arbetsgruppen. Så mycket som möjligt lagas från grunden med bra råvaror och med fokus på hälsa, klimat och hållbarhet. Specialkostmatlagning är en viktig del av arbetet. Tillsammans med dina arbetskamrater deltar du aktivt i utveckling av skolrestaurangens utbud och planering av verksamheten för riktigt nöjda matgäster. Arbetet innebär också att vara delaktig i alla förekommande sysslor i köket. Det är en självklarhet för dig att trivas med barn och elever i skolrestaurangen!

Välkommen med din ansökan!


KVALIFIKATIONER
Du har treårig hotell- och restaurangutbildning, kockutbildning alternativt utbildning och/eller erfarenhet som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Du har flerårig erfarenhet som kock i kreativa miljöer.

Vi förutsätter att du har egenkontrolls-utbildning och specialkostutbildning samt datorvana. Har du erfarenhet av arbete med specialkost och kostdatasystem är det meriterande. Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift. Personliga egenskaper som vi lägger stort värde på är kommunikations- och samarbetsförmåga, stresstålighet, flexibilitet, att du är ordningssam och att du har känsla för riktigt god hållbar mat.

Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse

ÖVRIGT
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktpersoner på detta företaget

affärsområdeschef Gertrud Sonesson-Wessman, 046-35 51 50
046 35 51 50
områdeschef Erica Hansson
046 359 93 38
Affärsområdeschef Gertrud Sonesson
046-35 51 50
Områdeschef Rune Andersson
046-3599339
Områdeschef Inger Erlandsson
046-3599340
Affärsområdeschef Jennie Andersson

Områdeschef Rune Andersson
046-359 93 39
Områdeschef Stefan Bratz
046-359 93 41

Sammanfattning

Besöksadress

22222
None

Postadress

Box 41
LUND, 22100

Liknande jobb


Duktig kock sökes!

23 april 2024

Kockar till Skänninge anstalt och häkte - Semestervikariat

Kockar till Skänninge anstalt och häkte - Semestervikariat

5 mars 2024