Kock

Arbetsbeskrivning

Vi har världens viktigaste arbete, tycker vi.
Vi ser till att morgondagens ledare, politiker, lärare, ingenjörer, ekonomer, marknadsförare, läkare och andra viktiga framtida yrkesutövare får en god och nyttig matpaus varje dag. Det gör vi för att vi vet att rätt mat och dryck är viktigt för våra gäster, det gör nämligen att de kan behålla fokus hela dagen och hitta lösningar på jordens framtida stora utmaningar.

Vi driver 46 restauranger och caféer på 9 av Sveriges bästa universitet och högskolor, bland annat i Stockholm, Linköping, Uppsala och Örebro. Vi serverar dagligen ca 5000 luncher och har gjort det framgångsrikt i 45 år. Nu vill vi ta nästa steg. Vi ska bli ännu bättre och vi vill att du hjälper oss. Tillsammans ska vi fortsätta att ge våra gäster dagens bästa stund!

Det här är en unik chans för rätt person!
Som kock hos oss är du oerhört viktig, man skulle kunna säga att du spelar huvudrollen i vår uppsättning. Det är du som tillsammans med köksteamet planerar, förbereder, tillagar och presenterar den varma maten på restaurangen. Du är dessutom ansvarig för att våra gäster varje dag får en härlig paus med god och näringsriktig mat och dryck.

Som du förstår har vi stora förväntningar på att du ska ge våra gäster dagens bästa stund men vi vet också att du kommer att ha en kul och intressant arbetsplats att gå till.

Om du älskar att laga god näringsrik mat och gillar att ansvara för planering och genomförande av den dagliga produktionen, hålla rent och snyggt omkring dig samt att jobba i team och är lösningsorienterad så är det här jobbet för dig!

För att framgångsrikt trivas i rollen!
Oavsett din bakgrund betyder din personlighet mycket och vi tror att din inställning är avgörande för om du kommer att trivas.

Men vi vill gärna att du har:

Slutförd gymnasieexamen från restaurangprogrammet eller likvärdig utbildning.

Minst 3-års tidigare yrkeserfarenhet som kock, storkök är meriterande.

Dokumenterad erfarenhet av diet- och allergikost.

Goda kunskaper i näringslära och livsmedelshygien samt köksekonomi.

Erfarenhet av att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska.

Vad erbjuder vi dig?
Ett spännande arbete i en dynamisk miljö. Här går diskussionerna varma bland våra gäster och det är aldrig tyst runt borden. Men förutom det erbjuder vi dig:

Ett dagarbete, arbetstiderna är företrädesvis mellan 06,30-15,30

En seriös arbetsgivare med kollektivavtal och god personalpolitik.

Stora utvecklingsmöjligheter

Ett kul team som du kommer ha mycket roligt med på dagarna.

Tjänsten
Tjänsten är terminsbunden och du arbetar heltid i huvudsak dagtid, måndag till fredag. Vid speciella tillfällen såsom event och beställningar kan kvällsarbete förekomma men då vet du om det i förväg.

Ansökan
Mejla din ansökan och CV till marlene.brolin@hors.se så fort du kan men senast den 30/9-2016. Vi tänker påbörja urvalet och boka intervjuer löpande, så vänta inte med att söka. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista dag för ansökan. Om du har frågor kring tjänsten kan du höra av dig till enhetschef, Marlene Brolin på telefon 0733 11 80 65. Läs mer om oss på www.hors.se.

Kontaktpersoner på detta företaget

Restaurangchef Senad Sadjak
018-512322 070-3862505
Restaurangchef Senad Sadjak
018-512322 070-3862505

Sammanfattning

  • Arbetsplats: RESTAURANG BIKUPAN UPPSALA
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Publicerat: 13 september 2016

Besöksadress

HUSARGATAN 3
UPPSALA

Postadress

BOX 570
UPPSALA, 75123

Liknande jobb


26 april 2024

Kock

Kock

26 april 2024

Butiksmedarbetare i delikatessavdelningen med fokus på matlagning

26 april 2024