Kock

Arbetsbeskrivning

Sundsvalls Mat och Måltider står för den offentliga gastronomin i Sundsvalls Kommun. Vi brinner för våra måltider till barn, ungdomar och äldre. Det är viktigt för oss att bjuda på det lilla extra och sätta guldkant på tillvaron för våra matgäster. Det gör vi bland annat genom att ha hög kompetens och erfarenhet inom måltidsområdet samt serverar näringsriktiga måltider. Vi arbetar för mer ekologiska och säsongsanpassade råvaror och självklart lagar vi nästan allt från grunden.

På Allérestaurangen är vi är ett team på nio personer som lagar omkring 9 000 portioner i veckan. Vi lagar mat till kommunens äldreboenden, till vår restaurang i huset samt ett mindre antal matlådor. Vi arbetar måndag-fredag året runt.

Vi söker dig som är kreativ, har höga ambitioner och självklart ett brinnande intresse för måltider. Vi är redo att lyfta måltidsupplevelsen ytterligare – Vill du vara med och utveckla den med oss?

Kvalifikationer
Vi vill att du har Livsmedelsteknisk utbildning/storhushåll eller annan likvärdig utbildning. Vi söker dig med erfarenhet av kockyrket, gärna minst två års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Sundsvalls Mat & Måltider arbetar med kostplaneringssystem för bland annat recept och beställningar därför måste du ha erfarenhet av att arbeta med datorer.

Egenskaper
För att vara med och utveckla vår verksamhet krävs det att du möter våra kunder med värme och engagemang. Vi vill att du har ett brinnande intresse för matlagning och utveckling. Eftersom köksarbete bitvis kan vara stressigt är det viktigt att du kan hantera detta.

Fackliga företrädare
Susanne Lundqvist, Kommunal, tel 060-19 12 96

I Sundsvalls kommun arbetar vi aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter.
Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och genomför därför obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sundsvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner på detta företaget

May-Britt Lindberg
060-198485, 070-1916178
Anna-Sofia Kulluvaara
060-191472
Ann-Sofie Brännvall, sektionschef
070-1916181
Anna-Sofia Kulluvaara, måltidschef
060-191472
Eva Nordberg, sektionschef
070-1804470
Eva Tjernberg, sektionschef
060-198458, 070-1916183
Eva Nordberg
060-19 15 59, 070-180 44 70
Ann-Sofie Brännvall
060-198484
Eva Nordberg
060-19 15 59
Eva Tjernberg
060-198458

Sammanfattning

Besöksadress

Södra Järnvägsgatan 39
None

Postadress

Södra Järnvägsgatan 39
Sundsvall, 85185

Liknande jobb


Duktig kock sökes!

23 april 2024

Kockar till Skänninge anstalt och häkte - Semestervikariat

Kockar till Skänninge anstalt och häkte - Semestervikariat

5 mars 2024

Eriksdalsskolan söker erfaren kock

Eriksdalsskolan söker erfaren kock

5 mars 2024