OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Kock
B.A.R. är den tredje restaurangen i regi av de prisbelönta kockarna och gastronomiska visionärerna Henrik Norström, Peter Johansson och Daniel Frick.
Vid havsgrillen välkomnas gäster fram för att själva kunna peka ut sina favoriter ur akvariet eller ismontern. Färsk fisk, kött, skaldjur, säsongens grönsaker och tillbehör. Gästen väljer själv vad den vill äta, i vilken ordning, och hur det ska tillagas. Möjligheten finns att bygga upp sin tallrik från grunden eller välja en av B.A.R.s givna rätter, föreslagna för att komplettera varandra i smak och passa årstiden
Du kommer att få ett arbete i högt tempo och fartfylld miljö där alla jobbar med en hög nivå för att få ut det bästa utav råvaran. Vi jobbar alltid tillsammans som lag och hjälper varandra för att lyckas.
Du kommer att jobba med ett nytt koncept där gästkontakten är en stor del utav arbetet,
Du bör ha fem års erfarenhet av yrket och en god kännedom för råvaror och ett personligt engegemang och ansvartagande är ett självklart måste.
Kontaktpersoner på detta företaget
Lars Rubensson