Kock

Arbetsbeskrivning

Vi söker en kock med ansvarskänsla & som har lätt för att samarbeta i grupp likaså att följa direktiv.
Du ska vara stresstålig, noggrann & ta ett ansvarstagande gällande kvalité & hygien.
Vi ser gärna att du har en god grund i att laga husmanskost & ala carte. Jag kräver att du har minst några års erfarenhet från ett riktigt restaurangkök (ej enbart storhushåll & servicekök), gärna att du har jobbat heltid, så du vet vad det handlar om. Du ska vara öppen för att lära dig inköp till viss del & hur egenkontrollen fungerar i vårt kök. Samt vara delaktig i den
dagliga planeringen.

Schemasättning görs i samråd, fast schema med viss flexibilitet efter verksamhetens behov. Bra att veta på förhand: arbete varannan helg (Fre & Lör), men då med ledighet i veckan. I snitt två kvällar & två luncher per vecka, mycket kvällstidsarbete är ett måste.
Tjänsten är MINST på 80% men det kan finnas möjligheter att få upp till 100% (32-40 timmar per vecka), Ibland utöver när vi har mycket att göra under årets gång.

Tillträde för den nya tjänsten är till viss del flexibel, September-Oktober. Provarbete kan ske precis när som helst däremot, enligt överenskommelse.

Kontaktpersoner på detta företaget

restaurangchef Elin Bruus
038312090

Sammanfattning

  • Arbetsplats: VETLANDA STADSHOTELL VETLANDA
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Deltid
  • Lön blir enligt avtal (& styrkt yrkesvana) under provarbete och till en början, och kan komma att diskuteras vid en eventuell fast anställning
  • Minst 80%
  • Publicerat: 13 augusti 2013

Besöksadress

Stortorget 5
None

Postadress

Stortorget 5
VETLANDA, 57432

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010