OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker en kock med ansvarskänsla & som har lätt för att samarbeta i grupp likaså att följa direktiv.
Du ska vara stresstålig, noggrann & ta ett ansvarstagande gällande kvalité & hygien.
Vi ser gärna att du har en god grund i att laga husmanskost & ala carte. Jag kräver att du har minst några års erfarenhet från ett riktigt restaurangkök (ej enbart storhushåll & servicekök), gärna att du har jobbat heltid, så du vet vad det handlar om. Du ska vara öppen för att lära dig inköp till viss del & hur egenkontrollen fungerar i vårt kök. Samt vara delaktig i den
dagliga planeringen.
Schemasättning görs i samråd, fast schema med viss flexibilitet efter verksamhetens behov. Bra att veta på förhand: arbete varannan helg (Fre & Lör), men då med ledighet i veckan. I snitt två kvällar & två luncher per vecka, mycket kvällstidsarbete är ett måste.
Tjänsten är MINST på 80% men det kan finnas möjligheter att få upp till 100% (32-40 timmar per vecka), Ibland utöver när vi har mycket att göra under årets gång.
Tillträde för den nya tjänsten är till viss del flexibel, September-Oktober. Provarbete kan ske precis när som helst däremot, enligt överenskommelse.
Kontaktpersoner på detta företaget
restaurangchef Elin Bruus
038312090