OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
ANSVARSOMRÅDEN
? Tillredning av à la carte meny, luncher och personalmat
? Tillredning av salladsbufféer, förrätter, varmrätter och desserter
KRAV FÖR TJÄNSTEN
? Dokumenterad branschutbildning samt minst tre års yrkeserfarenhet
? Gästfokuserad med positiv attityd gentemot gäster och kollegor
? Du som söker är kvalitetsmedveten med en naturlig känsla för service
? Du har god samarbetsförmåga och ett brinnande matlagningsintresse
? Stresstålig
? Möjlighet att arbeta dag-, kvälls- samt helgpass
? Goda språkkunskaper i svenska och engelska i tal såväl som skrift. Ytterligare språk är meriterande
VI ERBJUDER
? Ett spännande arbete i en internationell miljö
? Heltid, 40 h i veckan
Kontaktpersoner på detta företaget
Kökschef Emirson Saliju
036-129380