OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker en extra kock till slutet på säsongen i Grövelsjöfjällen, 4 mil norr om Idre. Tid: 1/8 - ca 9/9, även kortare tid kan diskuteras. Du ska gärna ha några års vana och intresse för allt ifrån husmanskost, vegetarisk matlagning, spamat till a la carte och slowfood, baserat på bygdens råvaror såsom fjällfisk och vilt. Då anläggningen är Svanen märkt och restaurangen KRAV-auktoriserad är närproducerade råvaror en naturlig del i köket. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som nytänkande, kreativitet, flexibilitet, en positiv attityd, servicekänsla och om vi trivs med varandra finns möjlighet att även arbeta under vintersäsongen. Du arbetar i ett positivt och utvecklande köksteam bestående av 5 personer. Bostad kan erbjudas. Grövelsjöns Fjällstation är Svenska Turistföreningens sydligaste fjällanläggning i norra Dalarna precis vid norska gränsen. Restaurangen rymmer 150 gäster och hotelldelen ca 190 gäster. Vi har livsmedels- och sportbutik, sportuthyrning, guidade turer, skidskola, en mindre skidbacke för telemark, snowboard m m spa, temaveckor och kurser. Fjällstationen är sedan maj 2002 en ekoturismgodkänd arrangör märkt med "Naturens Bästa". För mer information se vår hemsida www.stfgrovelsjon.com eller www.svenskaturistforeningen.se och sök på Grövelsjön.
Kontaktpersoner på detta företaget
Personalansvarig i Gröveslsjön Ewa Majing
0253-596880
Personalansvarig i Gröveslsjön Ewa Majing
0253-596889
Personalansvarig i Grövelsjön Ewa Majing
0253-596889