Kock

Arbetsbeskrivning

Söderhamn är en skärgårdskommun i södra Hälsingland, med goda kommunikationer längs Ostkustbanan och E4. Vi satsar aktivt på ett gott företagsklimat, entreprenörskap och livslångt lärande. I kommunen finns drygt 2 200 medarbetare med många olika specialistkompetenser. Vi arbetar hälsofrämjande i organisationen, för att inspirera varandra och skapa goda resultat.

Kultur- och samhällsutvecklingsförvaltningen ser till att söderhamnarnas vardag fungerar. Du kan hitta oss i skärgården, på gator och vägar, på teatern eller biblioteket, på våra fritidsanläggningar, i våra kök och matsalar eller i någon av stadens alla parker. Vi är mer än 250 medarbetare som arbetar för att erbjuda attraktiva livsmiljöer och ett rikt utbud av aktiviteter.



ARBETSUPPGIFTER
Köken på vård- och omsorgsboendena Linden i Bergvik och Eklunda i Stråtjära hör till kostavdelningens västra område. Båda köken tillagar frukost, lunch och middag för ca 30 boende vardera.
Vi söker 3 kockar för arbete på kombinationstjänst. I tjänsten ingår arbete på 2 skilda enheter, Linden och Eklunda kök.
Tjänsterna är direkt underställd områdeschef för västra området.

I arbetet ingår att förbereda och tillaga mat, inklusive specialkoster, inköp av livsmedel m.m. Verksamheten använder webbaserade kostdata- och inköpssystem.
Inom en snar framtid introduceras även ett webbaserat egenkontrollprogram.
Alla övriga förekommande köksuppgifter ingår såsom disk, städ m.m.

Arbetet innehåller helgtjänstgöring med ensamarbete. Observera att arbetet innebär tjänstgöring på två skilda enheter, med ensamarbete på Eklunda kök, även på vardagarna.



KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig som har ett stort engagemang och omsorg i arbetet med mat för äldre.

Då dessa tjänster innebär både ensamarbete och teamarbete, läggs stor vikt på din förmåga till egenansvar men också förmåga att samarbeta.
Noggrannhet och ordningssinne men även flexibilitet är viktiga egenskaper. Vi ser att du tar egna initiativ, utifrån ditt uppdrag
Storköksutbildning på gymnasienivå/minst ettårig kockutbildning och med goda kunskaper och erfarenhet av tillagning av specialkoster samt verifierad aktuell livsmedelshygienutbildning är ett krav. Erfarenhet av arbete med webbaserade system är meriterande.

Kontaktpersoner på detta företaget

Lars Stål, teknisk chef
070-3403310
Mats Hedman, driftchef
0270-75175, 070-3360135
Karina Nilsson, Vision
0270-75664, 070-5805664
Dick Nilsson
0270-75220
Ingemar Olofsson
0270-75231
Kjell Lind, ute chef
070-6227750
Kultur- och konstansvarig Malin Rönström
0270-75673
Områdeschef Rose-Marie Sandberg
0270-73379, 070-1906607
Kostchef Sonia Persson
0270-75036, 070-2358921
Bitr kostchef Åsa Bergstedt
0270-75409, 070-1913899

Sammanfattning

Besöksadress

Västra Storgatan 16-18 82680 Söderhamn
None

Postadress

Söderhamn
Söderhamn, 82680

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010