Kock

Arbetsbeskrivning

Åre Bageri / Breadgarden söker Kock. Du måste ha minst 5 års yrkeserfarenhet från restaurangkök. På Åre Bageri / Breadgarden lagar vi mat från grunden, med bra råvaror och hög ambition. Vi är Krav certifierade och använder råvaror från KRAV-gårdar och ekologiska odlingar. Det är viktigt att du har bred erfarenhet av både kyckling/kött/fisk och vegetariska alternativ. Vårt kök är modernt och praktiskt, och i vår Breadgarden njuter du av en fantastisk arbetsmiljö. Gäst-strömmen och arbetsbelastningen beror på säsong och väder, det kräver att du snabbt kan växla i arbetstempo. Gärna med arbetsledarerfarenhet och kunna vara delaktig i planering och inköp. På Åre Bageri /Breadgarden får du arbetskamrater som är stolta över sitt yrke, bagare, konditor i den högre skolan. Vår pasta gör vi själva i bageriet med olika smaker. Vi vill att du skapar en härlig matkänsla med fräscha recept som du med stolthet vill presentera för dina gäster. Ett genuint intresse för modern matlagning är ett absolut krav. Vi har 140 platser inne och ca 90st på uteservering. Fullständiga rättigheter. Arbete dagtid, både vardagar och helger, på heltid enligt schema. Lön diskuteras utifrån erfarenhet. Välkommen till Åre Bageri som har 25års jubileum under hösten 2009.

Sammanfattning

Besöksadress

ÅREVÄGEN 55
ÅRE

Postadress

BOX 91
ÅRE, 83013

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010