Kock

Arbetsbeskrivning

Västra Götalandsregionen


Förvaltningen Regionservice är Västra Götalandsregionens interna serviceleverantör. Vi levererar service inom administration, hjälpmedel, inköp och upphandling, telefoni, materialförsörjning, måltider, städ, transporter, tryckeri, tvätteri och vaktmästeri. Genom dialog och ständig utveckling uppfyller vi våra kunders behov av effektiva servicetjänster. Engagerade medarbetare och ledare är en förutsättning för att nå vår vision; att bli Sveriges ledande serviceleverantör

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.

Måltidsproduktion
Enheten ansvarar för produktion av patient- samt restaurangmåltider i Västra Götalandsregionens sju större sjukhus kök, SU Sahlgrenska, SU Östra, SU Mölndal, SÄS Borås, SkaS Skövde, Näl (Trollhättan) samt Uddevalla sjukhus.
Vårt uppdrag är att leverera ett professionellt måltidskoncept med hög kvalitet på varor och tjänster. Med kunden i fokus vill vi bidra till en helhetsupplevelse där krav på både smak, hälsa och etik tillgodoses.

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder dig möjlighet att vara med och bidra till ett gott liv i Västra Götalandsregionen genom att:

- tillsammans med övriga kockar tillaga god och näringsriktig mat från grunden till patienter och restaurang
- vara delaktig i utveckling av recept
- följa HACCP program som säkerställer kvalitén på vår produktion

Kvalifikationer

- 3-årig kockutbildning inom Restaurang/storkök och flerårig praktisk erfarenhet av matlagning i restaurang/storkök är ett krav
- Kunskap inom diet och specialkoster är ett krav
- Du ska ha ett genuint och passionerat intresse för god mat och service med gästen i centrum
- God datavana är ett krav
- God kommunikativ förmåga samt god svenska i tal och skrift
- Du är målinriktad, självgående, flexibel och ansvarstagande samt har god samarbetsförmåga
- Du drivs av att ständigt vilja förbättra och utveckla vår produkt

Övrigt
Vi har flextidssystem på arbetsplatsen.


Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Läs om våra gemensamma värderingar och Personalvision 2021 på http://www.vgregion.se/PV2021

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal

Kontaktpersoner på detta företaget

Annika Norén, Sektionschef, fr.o.m 5 aug 2013
0727-409110
Ricardo Amio
0706-267566
Annika Norén, Sektionschef
0727-409110
Ricardi Amio, Kommunal
0706-267566
Annika Norén, sektionschef
0727-409110
Inger Kärrman, kostekonom
031-343 43 82
Daniela Malatestinic, teamledare
031- 343 62 88
Ricardo Amio, Kommunal
0706-26 75 66

Sammanfattning

Postadress

Diariet, Regionens Hus
Mariestad, 54287

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010