KOCK

Arbetsbeskrivning

Lisebergskoncernen består av moderbolaget Liseberg AB och de helägda dotterbolagen Lisebergs Restaurant AB, Hotell Liseberg Heden AB samt Lisebergs Gäst AB.Koncernen har ca 380 årsanställda och 2 000 säsongsanställda och omsätter ca 970 miljoner kronor.Liseberg är idag Nordens ledande turistattraktion med 3,2 miljoner gäster årligen. Lisebergs Restaurant AB, Cafe Taube söker KOCK (säsongsarbete) Som kock på Cafe Taube skall du ha godkänd gymnasieutbildning inom Hotell och restaurang.Utöver utbildning skall du ha minst 1 års yrkeserfarenhet som kock. Du skall ha ett brinnande matintresse och vara sugen på att lära dig nya saker.Vi arbetar i öppna kök, vilket innebär att gästen ser allt vi gör i våra kök.Våra gäster förväntar sig att bli serverad sin mat snabbt efter beställning, vilket ställer höga krav på att kunna arbeta effektivt under tidspress. Vi vill at du ska kunna påbörja din anställning omedelbart, och arbeta under årets resterande sommarsäsong.Arbetstiden är förlagd till Lisebergsparkens öppettider, vilket innebär att du även jobbar kvällar och helger.Löne- och anställningsvillkor följer HRF:s avtalsområde. Vi rekryterar löpande, vilket innebär att vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 23 juli 2010. Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner på detta företaget

Henrik Berntsson
031-400100
Christian Krantz
031-400100
Restaurangchef Harald Wållgren
031-733 02 83
Magnus Ramm
031-733 02 92
Sebastian Nyström
031-733 02 69
HR-specialist Emma Odenberger
031-400100

Sammanfattning

Besöksadress

Sofierogatan
Göteborg

Postadress

Box 5085
Göteborg, 40222

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010