Kock

Arbetsbeskrivning

Söderhamn är en skärgårdskommun i södra Hälsingland, med goda kommunikationer längs Ostkustbanan och E4. Vi satsar aktivt på ett gott företagsklimat, entreprenörskap och livslångt lärande. I kommunen finns drygt 2 200 medarbetare med många olika specialistkompetenser. Vi arbetar hälsofrämjande i organisationen, för att inspirera varandra och skapa goda resultat.

Kultur- och samhällsutvecklingsförvaltningen ser till att söderhamnarnas vardag fungerar. Du kan hitta oss i skärgården, på gator och vägar, på teatern eller biblioteket, på våra fritidsanläggningar, i våra kök och matsalar eller i någon av stadens alla parker. Vi är mer än 250 medarbetare som arbetar för att erbjuda attraktiva livsmiljöer och ett rikt utbud av aktiviteter.



ARBETSUPPGIFTER
Åsgården, ett modernt tillagningskök i centrala Söderhamn, tillhör kostavdelningen och är beläget på vård- och omsorgsboendet Åsgården. Här tillagas mat även för vård- och omsorgsboendena Enriset och Västerbacken samt till Hemtjänstens matdistribution. Köket tillagar ca 1100 portioner/dag mån-fre och ca 500 portioner/dag lör-sön.
Tjänsten är direkt underställd områdeschefen i kostavdelningens centrala område.
I arbetet ingår att förbereda och tillaga mat, inklusive specialkoster.
Att köra mattransporter till mottagningsköken på Enriset och Västerbacken (främst på helgen) och vid behov medverka i arbetet med förpackning av mat i modifierad atmosfär.
Verksamheten använder ett webbaserat kostdatasystem och inom en snar framtid introduceras även ett webbaserat egenkontrollprogram.
Alla övriga förekommande köksuppgifter ingår såsom disk, städ m.m.



KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig som har ett stort engagemang och omsorg i arbetet med mat för äldre.
Då detta är ett teamarbete läggs stor vikt på din förmåga till samarbete, sociala kompetens och flexibilitet. Noggrannhet och ordningssinne är av största vikt.
Storköksutbildning på lägst gymnasienivå/minst ettårig kockutbildning och med några års erfarenhet av tillagning av mat för äldre är ett krav.
Storvikt kommer att läggas på personlig lämplighet och tidigare erfarenhet.
B körkort krävs.

Kontaktpersoner på detta företaget

Lars Stål, teknisk chef
070-3403310
Mats Hedman, driftchef
0270-75175, 070-3360135
Karina Nilsson, Vision
0270-75664, 070-5805664
Dick Nilsson
0270-75220
Ingemar Olofsson
0270-75231
Kjell Lind, ute chef
070-6227750
Kultur- och konstansvarig Malin Rönström
0270-75673
Områdeschef Rose-Marie Sandberg
0270-73379, 070-1906607
Kostchef Sonia Persson
0270-75036, 070-2358921
Bitr kostchef Åsa Bergstedt
0270-75409, 070-1913899

Sammanfattning

Besöksadress

Västra Storgatan 16-18 82680 Söderhamn
None

Postadress

Söderhamn
Söderhamn, 82680

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010