Kock,

Arbetsbeskrivning

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Karlsborgs bruk söker
Kock

Om tjänsten
Vår restaurang Tre Kronor är uppskattad och skapar trivsel för vår verksamhet i Karlsborg. Restaurangen är öppen dagtid och nyttjas både av interna samt externa gäster. Som kock är du en viktig del i ett team där samtliga medlemmar arbetar tillsammans för att nå uppsatta mål. Här kommer du att få möjlighet att aktivt delta i både arbetsmiljö- och förbättringsarbete. Vi sätter höga mål och vill ständigt utvecklas för att bli ännu bättre. Vår arbetsmiljö är viktig och präglas av ett högt säkerhetstänkande, dialog och trivsel. Tjänsten innehåller och förutsätter goda kontakter med såväl interna som externa kunder och kontaktytor.
Som kock i vårt kök ska du tillaga en god och näringsriktig måltid av god kvalitet till våra gäster. I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår det att tillsammans med eller på uppdrag av gruppchef kock planera, bereda och tillaga måltider till våra gäster. Du har tillsammans med dina kollegor ansvar för att säkerställa en god livsmedelshygien genom att hantera livsmedel enligt lagar och förordningar som gäller för verksamheten. Då vi är en mindre grupp, bestående av 3-4 medarbetare vid ordinarie verksamhet, innebär tjänsten hög grad av flexibilitet i arbetsuppgifterna då det krävs att vi hjälps åt över ansvarsgränser.
- Vid behov genomföra beställningar för verksamhetens servering samt förbrukningsmaterial.
- Ta emot, kontrollera och packa upp inleveranser av varor och livsmedel.
- Genomföra daglig rengöring av köket.
- Det kan även förekomma bilkörning med företagsbil mellan olika matutlämningsställen då vi även hanterar och sköter om vendingmaskiner inom fabriksområdet.
- Vid frånvaro skall du på sikt kunna ersätta både gruppchef kock eller annan personal i gruppen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar provanställning. Arbetstiden är heltid och förlagd till dagtid (6.30-14.45).

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har en gymnasieutbildning med inriktning inom kock eller storköksverksamhet. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt B-körkort är ett krav.

Tidigare erfarenhet av restaurang, storköksverksamhet samt matlagning är starkt meriterande.

Personliga egenskaper
Som person är du noggrann då vi hanterar hygienkrav samt serviceinriktad då du kommer att ha mycket kundkontakter. Du har lätt för att samarbeta med andra människor men kan arbeta självständigt när så krävs. Vi värdesätter ett drivande arbetssätt med förmåga till egna initiativ.


Välkommen med din ansökan senast den 10 maj. Rekrytering och tillsättning sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan via denna länk: https://www.billerudkorsnas.se/karriar/lediga-tjanster2?vid=2504933〈=sv

Sammanfattning

Postadress

Strandvägen 1
KARLSBORGSVERKEN, 95283

Liknande jobb


Kock Hotellkungshamn

Kock Hotellkungshamn

11 maj 2024

10 maj 2024

10 maj 2024

8 maj 2024