Kock

Arbetsbeskrivning

Kockar som jobbar på restauranger eller hotell arbetar ofta med att tillaga flera olika maträtter enligt gästernas beställningar, så kallad à la carte. I storkök, till exempel på sjukhus eller i personalrestauranger tillagas däremot ofta ett fåtal rätter som görs i stora mängder.


Att planera och förbereda maten är en stor del i kockarnas arbete. I köket förbereder kocken ingredienserna till de rätter som ska tillagas. Det kan till exempel innebära att skala och hacka grönsaker eller göra grunden till såser eller soppor. Att baka bröd kan också ingå i jobbet. Kocken kan också ansvara för att göra menyer och att ifrån dem planera och göra inköp av varor.


Kockar har ett kreativt och skapande arbete där det är bra att vara intresserad av att laga nya maträtter och testa olika smakkombinationer. Man ska också presentera maten på ett tilltalande sätt när den ska serveras till gästerna.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Gambit grillhouse AB Hägersten
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 16 maj 2020
  • Ansök senast: 15 juni 2020

Postadress

Västberga Gårdsväg 50
Hägersten, 12630

Liknande jobb


Kock/Kallskänka till Baras

28 april 2024

Cocinero español

26 april 2024

Kock sökes omgående

26 april 2024