Kock

Arbetsbeskrivning

Om Tjänsten

I allt ditt arbete är det centralt att du alltid har gästen i fokus, dvs att leverera och uppfylla vad som förväntas genom ett koncept och en tydlighet som våra gäster med enkelhet kan ta till sig. Du ska fråga dig hur det du gör skapar värde för gästen och genom det skapar vi stamgäster.

Vi anser att menyn utgör en stor och avgörande del av konceptet, därför utarbetas dessa i samråd med F&B gruppen. Råvaror byts efter säsong och tillgång, likaså kan ett antal rätter komma att variera men vi jobbar med ett stort antal fastslagna konceptuella rätter per enhet.

Du är en viktig del i skapandet av upplevelsen som gästen har i restaurangen. Du jobbar utifrån de recept och tillagningsmetoder som fastställts. Det är viktigt att du och ditt arbetslag har en samsyn och enighet gällande restaurangens visioner och mål.

Tjänsten tillsätts i slutet av mars och är på deltid med fokus mot helger.

Om Prime Grill

Prime Grill öppnade upp dörrarna i början av 2019. I en vibrant oas mitt i stan serverar vi prima styckdetaljer, mängder av goda viner, uppfriskande cocktails och härlig musik.

Våra hjärtan slår för Göteborg!

Besök vår hemsida Prime Grill (http://www.primegrill.se/)

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Avenyfamiljen
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Deltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 17 februari 2021
  • Ansök senast: 6 augusti 2021

Liknande jobb


Kock - Souschef - Restaurang Tiki

Kock - Souschef - Restaurang Tiki

31 oktober 2024

Kock / Kökspersonal

Kock / Kökspersonal

18 oktober 2024

cook

30 oktober 2024

Lunch kock

30 oktober 2024