Kock

Arbetsbeskrivning

Falköping växer och just nu är vi cirka 32 000 invånare. Vi har utsetts till Sveriges första Cittaslow - ett internationellt nätverk för det goda livet. Vi är stolta över vårt kulturarv, goda kommunikationer, det fantastiska platålandskapet och matkulturen på Falbygden.

Vår kommuns målsättning är att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du kontinuerlig kompetensutveckling och en rad hälsofrämjande aktiviteter. Vi arbetar aktivt för en jämn könsfördelning och en ökad mångfald inom alla yrkesområden.

ARBETSUPPGIFTER
Faköpings kommuns kostavdelning söker en kock till produktionsköket på Åsle skola.
Din uppgift blir att laga och servera frukost, lunch och mellanmål till förskola, fritids och skola på plats.
Du gör din egen matsedel utifrån avdelningens gemensamma grund, livsmedelsverkets riktlinge för förskola/skola och i samarbete med den pedagogiska personalen och elever.
Vi praktiserar matlagning från grunden i så stor utsträckning som möjligt. Stora utvecklingsmöjligheter genom eget budgetansvar.
Samt alla i ett kök förekommande arbetsuppgifter.


Som rekryteringsverktyg använder vi Offentliga Jobb för att hantera ansökningar samt att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Du söker jobbet genom länken i annonsen.


KVALIFIKATIONER
Dokumenterad kock alt. annan utbildning som arbetsgivaren bedömmer likvärdig och erfarenhet av praktiskt arbete i restaurang/storkök.
Du är positiv, noggrann, flexibel, ansvarstagande och har tydligt fokus på gäst/kundperspektivet.
Du har ett genuint intresse av god mat.
Du anser att service är viktigt och har ett lösningsfokuserat arbetssätt.
Du har förståelse för den pedagogiska verksamheten på skola/förskola och vill delta i den.
Du har grundläggande kunskaper inom specialkost, datahantering och egenkontroll baserat på HACCP.
Du har god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift och förstår skriftliga instruktioner.

Kontaktpersoner på detta företaget

Enhetschef Carina Henriksson
0515-88 55 85
Enhetschef Marita Eriksson
0515-88 55 86
Kökschef Micaela Johansson Ferm
0515-88 66 74
Kökschef Ewa-Pia Jacobsson
0515-88 55 84
Kökschef Marita Eriksson
0515-88 55 86
Kökschef Daniel Pettersson
0515-88 60 40
Kökschef Klas Hedrönn
0515-88 57 78
Städchef Solveig Pettersson
0515-88 51 60
Kökschef Carina Henriksson
0515-88 55 85
Kökschef Daniel Hjelm
0515-88 55 46

Sammanfattning

Besöksadress

S:t Sigfridsgatan 9 52181 Falköping
None

Postadress

S:t Sigfridsgatan 9
Falköping, 52181

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010