Kock

Arbetsbeskrivning

Destination Gotland AB bedriver sedan 1998 färjetrafiken mellan Visby och fastlandshamnarna Nynäshamn och Oskarshamn på uppdrag av Rikstrafiken. Gotlandstrafiken är ett av världens modernaste trafiksystem till sjöss med fyra snabbgående fartyg. Ombordservice tar årligen emot 1,6 miljoner resenärer och erbjuder restaurang-, butik- och förströelsetjänster under överfarten. Personalstyrkan i Ombordservice varierar beroende på säsong och är mellan 90–300 medarbetare. Destination Gotlands huvudkontor ligger i Visby och företaget har cirka 400 årsanställda. Destination Gotland är ett helägt dotterbolag till Rederi AB Gotland.Till en av våra SF 1500 fartyg söker vi 1 kock för säsongsarbete på heltid under perioden 8 juli-18 augusti. 

Arbetsbeskrivning
Som kock ombord i våra fartyg får du ett omväxlande arbete med varierande arbetsuppgifter där du dagligen möter många människor, både medarbetare och passagerare. Du kommer att arbeta med matframställningen ombord och har en basplacering i fartygets kök. I arbetet ingår bland annat tillredning av mat till våra försäljningsställen och personalmatsal, utföra ålagda delar av företagets egenkontrollprogram, städning och diskning. När du arbetar ombord ingår du i fartygets säkerhetsorganisation och kommer därför att få en säkerhetsutbildning. I utbildningen ingår även företagets profil, livsmedelshygien och kassasystemet.
Din profil
I ditt arbete är du en representant för hela företaget och kommer dagligen att möta hundratals av våra resenärer. Det är därför viktigt att du är serviceinriktad, har en positiv inställning och att det är naturligt för dig att alltid gör ditt bästa för att tillfredsställa kundens förväntningar.Du har minst treårig gymnasieutbildning restaurang/storhusåll eller har arbetat  fem år i storkök/resturang. Samarbete och laganda är viktigt för dig och du har en hög stresstålighet. Du har dessutom förmågan att alltid ligga steget före och kan se vad som behöver göras. Du ska behärska svenska språket flytande och ha goda kunskaper i engelska. Tidigare arbeten i storkök är meriterande.

Arbetstid
Arbetet är upplagt på veckoskift, en vecka ombord och en vecka ledig. Vid heltidstjänst bor du ombord på fartyget under arbetsveckan,din arbetsvecka börjar och slutar alltid i Visby.

Kontaktpersoner på detta företaget

Monica Friman, Checkinansvarig
+ 0498-20 13 13
Anette Sandblom, Checkinansvarig
+ 0498-20 13 13
Annette Widlund, Personaladministratör
+ 0498-20 18 55
Thomas Nyman, Personalrekryterare
+ 0498-20 18 58
Thomas Nyman, Personalrekryterare
+ 0498201858
Annette Widlund, Personaladministratör
0498-20 18 55
Thomas Nyman, Personalrekryterare
0498201851
Monica Friman, Checkinansvarig
0498-20 13 13
Anette Sandblom, Checkinansvarig
0498-20 13 13
Anna Nygren,
0498-201866

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Destination Gotland AB
  • 1 plats
  • 11 dagar - 3 månader
  • Heltid
  • Lön enligt gällande kollektivavtal
  • Säsongsanställning 20140708-20140818 Ej specificerat
  • Publicerat: 8 maj 2014

Besöksadress

Korsgatan 2
None

Postadress

Box 1234
Visby, 62123

Liknande jobb


8 april 2024

Öresundslinjen söker erfarna och passionerade kockar

Öresundslinjen söker erfarna och passionerade kockar

7 februari 2024

Kokke til ØRESUNDSLINJEN

Kokke til ØRESUNDSLINJEN

4 januari 2024

Kock

Kock

27 oktober 2023