Kock, ekonomibiträde, köksbiträde

Arbetsbeskrivning

Nu finns det flera sommarjobb som 
 
Kock, ekonomibiträde eller köksbiträde 
 
 
 
Arbetsuppgifter 
 
När du har ett semestervikariat inom kommunens kostavdelning som kock, ekonomibiträde eller köksbiträde jobbar du i kök som lagar mat till både barn, elever och äldre. Du är delaktig i planering och tillagning av måltider och vid inköp av varor. Du utför också arbetsuppgifter inom städ och disk. Som kock kan du även ansvara för köket, specialkost, beställningar och viss arbetsledning. 
 
Kvalifikationer 
 
Du ska ha utbildning eller erfarenhet som kock, ekonomibiträde eller köksbiträde från storkök eller restaurangbranschen. Du får gärna ha kunskap om olika specialkoster. Du tycker det är roligt med service och samarbete och kan stundtals jobba med högt tempo. 
 
Du ska ha fyllt 18 år innan du börjar jobba och du pratar och skriver svenska. 
 
Eftersom du kan behövas i olika kök är det bra om du är flexibel och kan anpassa dig till de förutsättningar som finns på de olika arbetsplatserna. Det är positivt om du har körkort och tillgång till egen bil, då det kan komma tillfällen där du behöver byta arbetsplats under ett arbetspass. Vid de tillfällena får du kilometerersättning för de sträckor du kör. 
 
Om anställningen 
 
Innan du börjar jobba som kock, ekonomibiträde eller köksbiträde får du en introduktion i jobbet. I de flesta kök arbetar du tillsammans med flera andra personer men i vissa mindre kök kan du som kock jobba själv. 
 
Som semestervikarie får du in en fot i en verksamhet som har ett stort rekryteringsbehov. Du får arbetslivserfarenhet och kontakter som är värdefulla för framtida jobb och det kan finnas möjlighet till förlängning av din anställning. 
 
Jobbet är ett semestervikariat från mitten av juni till mitten av augusti. Semesterperioderna är uppdelade i två, vecka 26-29 samt vecka 30-33. I ansökan berättar du om du vill jobba första, andra eller båda perioderna. 
 
Anställningen kan vara antingen hel- eller deltid och helgarbete kan ingå. 
 
Individuell lönesättning. 
 
Kontaktpersoner 
 
Gull-Britt Nilsson, kostchef, 0455-30 44 25 
 
Per Sjösäter, kostchef, 0455-30 42 15 
 
Facklig kontaktperson 
 
Jenny Chamliden, Kommunal, 0455-30 48 78 eller 30 48 80 
 
Övrigt 
 
När du börjar jobba i något av köken behöver du visa ett utdrag från belastningsregistret. Utdraget, som du hämtar från Polisen, behöver du inte lämna in tillsammans med ansökan, utan först när du blivit erbjuden ett jobb. 
 
Karlskrona kommun använder kompetensbaserad rekrytering för att vara en arbetsgivare som är fri från diskriminering. 
 
Vi välkomnar sökanden oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder. 
 
 
Ansökan 
 
Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan så snart du kan, dock senast den 31 maj. 
 
Välkommen att lämna in din ansökan via länken nedan.

Kontaktpersoner på detta företaget

Mats Dahl
0455-30 36 23
Marianne Hansson
0455-303018
Birgitta Strelert

Maria Persson

AnnSofie Johansson

Sussie Rantil

Lena Dehlin

Henning Fuhrman

Henning Fuhrman
0455-30 47 57
Johan Johansson
0455- 30 36 87

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Karlskrona kommun
  • 20 platser
  • 11 dagar - 3 månader
  • Deltid
  • Individuell lönesättning
  • Se annons Tidsbegränsad anställning
  • Publicerat: 26 april 2016

Besöksadress

Hamngatan 7 B
None

Postadress

Hamngatan 7 B
Karlskrona, 37183

Liknande jobb


26 april 2024

Kock

Kock

26 april 2024

Butiksmedarbetare i delikatessavdelningen med fokus på matlagning

26 april 2024