Kock/ extra vid behov

Arbetsbeskrivning

Scandic S.t Jörgen är beläget i centrala Malmö i direkt anslutning till shopping och nöjen. Hotellet har 288 hotellrum, 12 konferenslokaler samt restaurang och bar. Vår moderna konferensavdelning erbjuder möteslokaler för 2-110 personer, flexibla och kreativa mötes- och matupplevelser.

Vi söker en glad kock med utpräglad servicanda och mycket energi till vårt kök på Scandic S:t Jörgen. Du har erfarenhet av svensk husmanskost, bankettverksamhet och större beställningar samt lättare a la carté. Du har kockutbildning och minst 5 års dokumenterad yrkesvana samt goda egenskaper i svenska både i tal och skrift.

För att trivas hos oss bör du ha ett genuint intresse för mat, vara kreaktiv, van vid periodvis högt arbetstempo, kunna ta egna initiativ och att du har en positiv attityd. Du är kostnadsmedveten, lösningsorienterad och har lätt för att samarbeta. Ditt arbete präglas av kvalitetstänkade och du vill alltid bemöta och ge våra gäster den bästa servicen på ett naturligt och effektivt sätt.

Utöver detta förväntar vi oss att du har ett gediget intresse för hållbarhetsfrågor, eftersom Scandics verksamhet genomsyras av en ambition om att bidra till ett hållbart samhälle.

Tjänsten

Tjänsten är en kock/extra vid behov och arbetstiderna är varierande både dag- och kvällstid samt helger.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig chef, maila på Per-Anders.Olsson@scandichotels.com

Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan via länken nedan!

Kontaktpersoner på detta företaget

Per Jonsson
+46 733500320

Sammanfattning

Postadress

Stora Nygatan 35
Malmö, 21137

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010