Kock för säsongsarbete sommar på vackra Djurgården

Arbetsbeskrivning

Om jobbet
Djurgårdsbron ingår i Burgsvik Kulturrestauranger AB, ett affärsområde inom Burgsvik Group som är Sveriges största familjeägda restaurang- och upplevelseföretag. I Burgsvik Kulturrestauranger ingår, utöver Djurgårdsbron, även Dramatenrestaurangerna och Skansens Restauranger i Stockholm, Trädgår’n i Göteborg och Rådhuskällaren i Malmö.
Djurgårdsbron har varit en arena för mat och dryck sedan 1978, med nya ägare från första juli 2021 är vi nu i en tillväxtfas och utvecklar enheten i alla avseenden. Utöver vårt erbjudande mot privatmarknad arrangerar vi även företagsfester och event också i samarbete med bokningsbolag. Vi är ett nav på Djurgården i och med vår turistinformation som vi driver tillsammans med Royal Djurgården och blir därigenom en naturlig del av Djurgårdens högtidsdagar, arrangemang, jubileum och konserter - allt i Stockholms vackraste inramning.
Personal till Djurgårdsbron
Nu söker vi härlig personal till vårt kök på Restaurang Djurgårdsbron ute på Djurgården. Tjänsten är ett säsongsarbete med start i april/juni till och med sista augusti.


Som anställd i köket kommer du att ansvara för att förbereda och tillaga maträtter och se till att maten serveras på ett snabbt och effektivt sätt. Du ska kunna arbeta självständigt och i team. Det är stundtals högt tryck i arbetet så flexibilitet och stresstålighet är egenskaper vi värdesätter högt.

Kontaktpersoner på detta företaget

Viktor Birgne

Madeleine Andersson

Peter Vallberg

Hans Janson
070-5595300
Peder Spännare
0706234748

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Djurgårdsbrons Sjöcafe AB STOCKHOLM
  • 10 platser
  • 3 månader – upp till 6 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 13 mars 2024
  • Ansök senast: 30 april 2024

Postadress

Galärvarvsvägen 2
STOCKHOLM, 11521

Liknande jobb


Kock/Kallskänka till Baras

28 april 2024

Cocinero español

26 april 2024

Kock sökes omgående

26 april 2024