OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Verksamhetsbeskrivning
Grekiska kolgrillsbaren är en väletablerad franchisekedja med ett tjugotal restauranger runt om i Mälardalsregionen som även expanderat med sin första restaurang i Skåne. Vårt koncept är lika enkelt och unikt idag som vid starten 1995 - välsmakande grekisk sommarmat året runt till priser som alla känner att de har råd med. För menyer etc. kan du besöka www.grekiskakolgrillsbaren.se
Arbetsuppgifter
Som kock/grillmästare ska du leda arbetet i köket och planera inköp och de matsedlar som ingår i konceptet samt ha ett ekonomiskt ansvar för köket. I arbetet ingår även att hantera en kolgrill och grilla all typ av kött. Även beredning såsom att förbereda kött, skära och förbereda råvaror är också en del av arbetet. Ansvara för hygien- och egenkontroll ingår även i rollen. Arbetstiderna är variende (schemalagda) men köpcentrats öppetider är vardagar 10.00-20.00 och helger 10.00-18.00. Köpcentret har öppet i princip alla dagar om året så du behöver vara väldigt flexibel kring arbetstiderna.
Utbildning/Erfarenhet
Vi ser gärna att du har en kockutbidning. Minst 1-2 års erfarenhet.
Personliga egenskaper
Det viktigaste är att du är serviceminded, flexibel, stresstålig, trivs med ett högt tempo och har en vilja att arbeta med många olika arbetsuppgifter. Arbetet bedrivs i en utpräglad servicebransch där vi utgår ifrån devisen "kunden i centrum" och med ett leende på läpparna kommer vi långt!