OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Radisson Blu Strand Hotel ingår i Radisson Blu Hotels & Resorts och är ett förstaklass¬hotell med 152 rum, restaurang, bar, festvåning samt 7 konferensrum.
Vi söker nu till vårt team en alert medarbetare, som ska arbeta som a la carte kock i köket dagtid eller/och kvällstid. Vi serverar frukost, lunch och middag a la carte samt brunch på helgerna. Tillträde enligt överenskommelse under augusti-september. Vikariatet gäller till en början fram till årsskiftet med möjlighet till förlängning.
Dina ansvarsområden:
• Arbeta i köket som kock med vårt övriga köksteam, främst med vår a la carte
• Se till att våra gäster får bästa tänkbara matupplevelse
Vi hoppas på att hitta en person som är lätt att samarbeta med. Du gillar högt tempo, är flexibel och har förmågan att ta ansvar och arbeta självständigt såväl som i grupp. Du är kvalitetsmedveten och har en utpräglad servicekänsla Yes I Can! och ser till helheten.
Köksutbildning inklusive hygienutbildning samt tidigare erfarenhet från kök (Kallskänk eller kök) är ett måste. Du jobbar under ledning av vår köksmästare samt sous chef.
Vi erbjuder:
•Anställning vikariat eller extra med utvecklingsmöjligheter i en mycket attraktiv hotellkedja
•Ett flertal personalförmåner och friskvårdsmöjligheter
Vill du veta mer om tjänsten kontakta vår Executive Head Chef Jonas Otter på jonas.otter@radissonblu.com eller på 08-50 66 34 11.
Kontaktpersoner på detta företaget
Anna Andersson
08-506 640 00
Emma Bergström
Front Office Manager Laura Weberchen
08-506 640 00