Kock Helitd eller extra

Arbetsbeskrivning

Radisson Blu Strand Hotel ingår i Radisson Blu Hotels & Resorts och är ett förstaklass¬hotell med 152 rum, restaurang, bar, festvåning samt 7 konferensrum.



Vi söker nu till vårt team en alert medarbetare, som ska arbeta som a la carte kock i köket dagtid eller/och kvällstid. Vi serverar frukost, lunch och middag a la carte samt brunch på helgerna. Tillträde enligt överenskommelse under augusti-september. Vikariatet gäller till en början fram till årsskiftet med möjlighet till förlängning.

Dina ansvarsområden:
• Arbeta i köket som kock med vårt övriga köksteam, främst med vår a la carte
• Se till att våra gäster får bästa tänkbara matupplevelse

Vi hoppas på att hitta en person som är lätt att samarbeta med. Du gillar högt tempo, är flexibel och har förmågan att ta ansvar och arbeta självständigt såväl som i grupp. Du är kvalitetsmedveten och har en utpräglad servicekänsla Yes I Can! och ser till helheten.
Köksutbildning inklusive hygienutbildning samt tidigare erfarenhet från kök (Kallskänk eller kök) är ett måste. Du jobbar under ledning av vår köksmästare samt sous chef.

Vi erbjuder:
•Anställning vikariat eller extra med utvecklingsmöjligheter i en mycket attraktiv hotellkedja
•Ett flertal personalförmåner och friskvårdsmöjligheter

Vill du veta mer om tjänsten kontakta vår Executive Head Chef Jonas Otter på jonas.otter@radissonblu.com eller på 08-50 66 34 11.

Kontaktpersoner på detta företaget

Anna Andersson
08-506 640 00
Emma Bergström

Front Office Manager Laura Weberchen
08-506 640 00

Sammanfattning

Besöksadress

Nybrokajen 9
None

Postadress

Nybrokajen 9
Stockholm, 10327

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010