OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Radisson Blu Arlandia Hotel har 339 rum och 24 konferenslokaler, restaurang, cocktailbar samt pool- & relaxavdelning. Hotellet ligger 4 minuter från Arlanda Flygplats och ingår i Radisson Blu Hotels & Resorts, en av världens snabbast växande hotellkedjor. Är du intresserad av att arbeta på ett spännande hotell i en internationell miljö så är den här tjänsten något för dig!
Vi söker en engagerad och matintresserad Kock till vårt team i restaurangen. Vårt kök innefattar a la carte, festvåning och bar. Nu har du chansen att vara med och utveckla restaurangverksamheten inom Radisson Blu Arlandia Hotel till Arlandas mest intressanta och kvalitetsmedvetna kök och restaurang. Köket består av ett väl sammansvetsat och hårt arbetande team med hög kollegial lojalitet. Rapporteringen sker till Köksmästare. Tjänsten innefattar mestadels kvällsskift och helgarbete förekommer.
ANSVARSOMRÅDEN
• Tillredning av à la carte meny, konferensmiddagar, luncher och personalmat
• Tillredning av salladsbufféer, förrätter och desserter
• Viss bakning av bröd ingår också i tjänsten
KRAV FÖR TJÄNSTEN
• Dokumenterad branschutbildning samt minst tre års yrkeserfarenhet
• Gästfokuserad med en naturlig Yes I Can! attityd gentemot gäster och kollegor
• Du som söker är kvalitetsmedveten med en naturlig känsla för service
• Du har god samarbetsförmåga och ett brinnande matlagningsintresse
• Stresstålig
• Tjänsten innebär kvälls- samt helgpass
• Goda språkkunskaper i svenska och engelska i tal såväl som skrift. Ytterligare språk är meriterande
VI ERBJUDER
• Tillsvidare tjänst med 6 månaders provanställning. Tillträde omgående
• Ett spännande arbete i en internationell miljö
• För dig som vill utvecklas inom hotellbranschen finns goda möjligheter
ANSÖKAN
• Frågor om tjänsten besvaras av Köksmästare Patrik Brytström, 08-50 68 40 90
• Senaste ansökningsdatum är den 15 maj. Observera att urval och intervjuer kommer att ske löpande
• Ansökan tas endast emot via Recruto.
Varmt välkommen med din ansökan!
Kontaktpersoner på detta företaget
Jenny Storm
070 261 19 55
Executive Chef Mårten Östman
Sandra Belsa
0850684007
Breakfast Supervisor Sandra Katiska
0707577430
F&D Manager Henric Zethelius
070-5937706
Front Office Manager Steffen Sander
+46702611955
Front Office Manager Steffen Sander
HR- Manager Jennie Berneron
0702-990004
F&D Supervisor Lars Ohman
0702770043
HR- Manager Jennie Berneron