Kock, heltid

Arbetsbeskrivning

Radisson Blu Arlandia Hotel har 335 rum och 31 konferenslokaler, restaurang, cocktailbar samt pool- & relaxavdelning.Hotellet ligger 4 minuter från Arlanda Flygplats och ingår i Radisson Blu Hotels & Resorts, en av världens snabbast växande hotellkedjor.Vi söker en entusiastisk och positiv person för en heltidstjänst till vårt team i restaurangen.Vårt kök innefattar a la carte, festvåning och bar.Tjänsten är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning.Nu har du chansen att vara med och utveckla restaurangverksamheten inom Radisson Blu Arlandia Hotel till Arlandas mest intressanta och kvalitetsmedvetna restaurant, kök och bar.Köket består av ett väl sammansvetsat och hårt arbetande team med hög kollegial lojalitet.Rapporteringen sker till Köksmästare. Är du intresserad av att arbeta på ett spännande hotell i en internationell miljö så är den här tjänsten något för dig.HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER: - Tillredning av a la carte meny, konferensmiddagar, luncher och personalmat.- Tillredning av salladsbuffeer, förrätter och desserter.- Viss bakning av bröd ingår också i tjänsten. VAD VI KRÄVER AV DIG: - Dokumenterad branschutbildning samt minst två års yrkeserfarenhet.- Gästfokuserad med en naturlig Yes I Can!attityd gentemot gäster och kollegor.- Du som söker är kvalitetsmedveten med en naturlig känsla för service - Du har god samarbetsförmåga och ett brinnande matlagningsintresse - Stresstålig - Möjlighet att arbeta dag- kvälls- samt helgpass - Goda språkkunskaper i svenska och engelska i tal såväl som skrift.Ytterligare språk är meriterande.VI ERBJUDER: - Heltidstjänst med sex månaders provanställning.Tillträde 17 januari 2011 - Ett spännande arbete i en internationell miljö.- Goda transportmöjligheter till hotellet finns.- För dig som vill utvecklas inom hotellbranschen finns goda möjligheter. - Senaste ansökningsdatum är den 7 januari 2011.Observera att urval och intervjuer kommer att ske löpande.- Ansökan tas endast emot via länken nedan. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner på detta företaget

Jenny Storm
070 261 19 55
Executive Chef Mårten Östman

Sandra Belsa
0850684007
Breakfast Supervisor Sandra Katiska
0707577430
F&D Manager Henric Zethelius
070-5937706
Front Office Manager Steffen Sander
+46702611955
Front Office Manager Steffen Sander

HR- Manager Jennie Berneron
0702-990004
F&D Supervisor Lars Ohman
0702770043
HR- Manager Jennie Berneron

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Radisson Blu Arlandia
  • 1 plats
  • Heltid/Deltid
  • Publicerat: 22 december 2010
  • Ansök senast: 7 januari 2011

Besöksadress

Box 103
None

Postadress

Box 103
Stockholm-Arlanda, 19045

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010