Kock i Saluhallen

Arbetsbeskrivning

Kock på Amanda Boman i Saluhallen

Arbetsuppgifter
Varm matlagning, med betoning på Svensk husmanskost och bistromeny efter klockan 15.00
Tjänsten gäller Restaurang Amanda Boman i Saluhallen.

Arbetstider
Säsong från 1/6-31/8 med en eventuell förlängning.
Rullande 5 dagars schema med blandat dagtid och kvällar. Företrädesvis dagtid.
Ej söndagar. Våra öppettider är måndag-onsdag 07-20, torsdag-fredag 07-22 och lördag 09-22 vilket gör att det både finns tidiga-, sena-, och dagpass
Tjänsten är på ca 35 timmar och kommer att tillsättas senast 1/6 2015 eller enligt överenskommelse.
Vi söker dig som tycker det är kul med fart och fläkt, älskar att göra god mat, ta ansvar samt är noggrann och strukturerad med gott sinne för ordning. Du är representativ, talar och skriver god svenska, är van att arbeta självständigt och har en hög känsla för service. Vi ser dig också som en prestigelös och social person med erfarenhet av liknande arbete.


Kvalifikationer
Husmanskost erfarenhet
A la carte erfarenhet
Erfarenhet från liknande arbete, minst 1år.
Goda referenser (ska bifogas i ansökan).

Lön
Enligt avtal eller överenskommelse.
Frågor gällande tjänsterna besvaras endast via e-post: urban@steinbrenner-nyberg.se
Ansökan e-postas snarast och senast 17/5-2015 till
urban@steinbrenner-nyberg.se

Kontaktpersoner på detta företaget

Försäljningsansvarig Håkan Steinbrenner
031-157524
VD Urban Nyberg
031-156073

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Amanda Boman
  • 1 plats
  • 3 - 6 månader
  • Heltid/Deltid
  • enligt avtal eller enligt överenskommelse.
  • Säsong från 1/6-31/8 ca 35 timmar per vecka, varannan lördag, söndagar ledig.
  • Publicerat: 17 april 2015

Besöksadress

Stora Saluhallen 15-18
Göteborg

Postadress

None
Göteborg, 41117

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010