OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".
ARBETSUPPGIFTER
Består av matlagning till patienter och personal inom verksamheten samt övriga arbetsuppgifter som tillhör köksverksamheten.
Olika behov av specialkost kräver kunskap inom dietkök.
KVALIFIKATIONER
För tjänsten erfordras utbildning på tjänstens nivå samt god erfarenhet från yrket som kock och ett brinnande intresse för mat.
Du ska ha förmåga att ställa upp för medarbetarna inom arbetslaget och hjälpa till att skapa en arbetsmiljö som är till för allas bästa både psykosocialt och fysiskt.
I dina personliga egenskaper ingår att du är positiv, flexibel och har lätt för att samarbeta.
ÖVRIGT
Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Offentliga jobbs telefonsupport på tel 0771-101029
Kontaktpersoner på detta företaget
Chef för regionservice Petra Larsson
0470-58 84 99
Avdelningschef Monica Leigard
HR-specialist Anette Johannesson
0470-58 71 43
Avdelningschef Malin Wass
0372-58 56 04
Arbetsledare Annika Andersson
0372-58 55 57
Avdelningschef Markus Kullenbert
0470-58 65 18
Avdelningschef Tony Söderena
0470-58 93 04
Avdelningschef Björn Olausson
0709-84 48 80
IT-utvecklare Fredrik Ringberg
0470-58 97 31
HR-specialist Elin Nellmo
0470-58 85 24