Kock med specialkostkunskaper, Sommarvikarie

Kock med specialkostkunskaper, Sommarvikarie

Arbetsbeskrivning

Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Sodexo AB arbetar på uppdrag av Region Östergötland. Vår verksamhet i Östergötland innefattar lokalvårdsarbete, måltid & vaktmästeritjänster på Lasarettet i Motala och Vrinnevisjukhuset i Norrköping, måltidstjänst på Universitet i Linköping samt lokalvård på vårdcentraler i centrala Linköping med omnejd. Vi förser även Region Östergötland med material till vården från Centraldepån i Norrköping. 

Vi söker 5 sommarvikarier till vårt måltidsteam i Norrköping:
Restaurangbiträde med arbetsplats och ansvar i avdelningskök på slutenvårdavdelning, Vrinnevisjukhuset.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av följande:


• Servering utav patientmat inkl. specialkoster på sjukhus
• Kökshantering samt egenkontroll
• Beställning utav mat till centralköket
• Livsmedelshantering med fokus på livsmedelshygien

Kvalifikationer/Krav:


• Du skall ha genomgått gymnasieskola eller motsvarande
• Vana från arbete i restaurang eller annat servicearbete
• Datorvana med officepaket är meriterande
• Att ha arbetat inom vård är meriterande
• Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

Personliga egenskaper:


• God servicekänsla 
• Lyhörd för kundens/gästens behov
• God samarbetsförmåga
• Arbeta självständigt och handlingskraftigt
• Representativ och vara en god ambassadör för vårt företag
• Noggrann, strukturerad och systematisk
• Förmåga att kunna klara av att arbeta självständigt utan att göra avkall på kvalitet
• Positiv attityd
• Du delar våra värderingar; SERVICEANDA, LAGANDA & UTVECKLING

Anställningsform och arbetstider: Sommarvikarie som har möjlighet att börja arbeta något redan i april och framåt till sommaren, sysselsättning i sommar är 50-100%
Har du frågor kontakta Måltidschef Karin Eriksson, karin.eriksson@sodexo.com
Din ansökan vill vi ha in senast den 15 april 2022


Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom servicetjänster som förbättrar livskvaliteten, en grundläggande faktor för individers och organisationers förmåga att prestera. Sodexo har verksamhet i 56 länder och servar 100 miljoner människor varje dag, genom vår unika kombination av On-site Services, Benefits and Rewards Services och Personal and Home Services. Vi erbjuder våra kunder integrerade servicelösningar som har utvecklats genom mer än 50 års erfarenhet inom reception, säkerhet, underhåll, städning, måltidstjänster, facilities management; allt ifrån tjänster och program som främjar medarbetarnas engagemang i lösningar som förenklar och optimerar deras rörlighet och hantering av kostnader till hushållsnära tjänster, daghem och conciergetjänster. Sodexos framgångar grundas på vår oberoende ställning, vår hållbara affärsmodell och vår förmåga att ständigt utveckla och engagera våra 412 000 medarbetare över hela världen.

Kontaktpersoner på detta företaget

Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper

LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy  Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sodexo AB
  • 1 plats
  • 3 månader – upp till 6 månader
  • Deltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 3 mars 2022
  • Ansök senast: 15 april 2022

Besöksadress

Muréngatan
None

Postadress

Box 47620
Stockholm, 11794

Liknande jobb


kock

22 maj 2024

22 maj 2024

Poolkock

Poolkock

22 maj 2024