Kock med utvecklingsdriv sökes till Sjöhistoriska museét!

Kock med utvecklingsdriv sökes till Sjöhistoriska museét!

Arbetsbeskrivning

BITTERLJUV LUNCHKOCK MED KARISMA SÖKES!

Trött på kockrocken? Du får en randig långärmad t-shirt så att du direkt får känslan av att du jobbar på ett museum inspirerat av SJÖ.
Du ska älska barnfamiljer, servera enklare mat, vara förberedd på att ta bort och ändra rätter. Du ska kunna jobba med cafétjejer. Du ska kunna diska din egen disk, även göra en cappuccino samtidigt som du försöker le. Du ska även ha tålamod när du står och lyssnar och försöker hänga med i en förälder och barnets konversation om vilken Festis barnet ska få. Apelsin eller Hallon? Samtidigt så är du den som roddar större cateringbeställningar och events utan att någon håller dig i handen.

Är det du?

Du blir anställd direkt av restaurangen efter att Majola genomfört rekryteringsprocessen.

OM TJÄNSTEN:


På Sjöhistoriska Café & Bar serveras för närvarande luncher med tillbehör, matiga smörgåsar, pannkakor till barnen, desserter och härliga bakverk. Det finns även möjlighet att ordna konferenser och hyra de vackra lokalerna för middags- och festarrangemang samt beställa catering. Framåt våren öppnas uteserveringen upp med målsättningen att få igång ett härligt utekök. Till allt detta söker vi nu en härlig kock som kan hantera att ha många bollar i luften och som tycker att det är superkul att få vara med och starta upp en ny del av verksamheten. Vi tror att sommarhalvåret kan bli intensiv på uteserveringen och att vinterhalvåret blir lite lugnare men tror att festvåningen då lockar till glada middagsbjudningar. Kocken på Sjöhistoriska samarbetar nära med gänget som jobbar på NyBohovs restaurang och catering som är under samma ledning och det är även en del av maten tillagas.



OM DIG SOM SÖKER:

Till denna tjänst söker vi dig som har jobbat som kock i några år och är sugen på utveckling och ytterligare ansvar. Vi tror att du är en glad och social person som har ett jäkla driv och viljan att utveckla, utvecklas och samarbeta med dina kollegor.

Som person är du ansvarstagande, flexibel och självgående. Du tycker om att bygga relationer med dina gäster och kollegor, är social och mycket serviceinriktad.

Vi tror att du:

- Har relevant kockutbildning

- Har jobbat i 2-5 år som kock

- Är redo för ett större ansvar, souschef eller köksmästare är kanske nästa steg?

- Vill utveckla och driva köket och servicen framåt

- Är positivt inställd till samarbete med kollegor och förändringar

- Är en person som får saker gjorda

- Söker lösningar istället för problem

- Är anpassningsbar till att arbeta efter säsong och förfrågan

MER OM SJÖHISTORISKA CAFÉ & BAR:

Sjöhistoriska Cafe & Bar är en del av restaurang NyBohov, ett kök med kärlek för mat, råvaror och en stark servicekänsla. Ett professionellt handhavande och en familjär atmosfär där varje kund ses som en stammis är grundvärderingar som är av största vikt för oss. Vi älskar att jobba med människor med mycket energi där nyfikenhet och förändringsvilja är viktiga faktorer.



Är detta tjänsten för dig så ansök idag direkt via annonsen, vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Kontaktpersoner på detta företaget

Therese Hedenström

Martina Dietrich
08-600 35 00
Caroline Andersson
08-600 35 00
Annica Nordin

Catherine Larsson

Isabella Sulejmanovic
08-6003500
Viktor Markowicz

Johanna Lagerström

Sandra Fagerlund

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Majola RestaurangKonsult
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 22 mars 2023
  • Ansök senast: 23 april 2023

Besöksadress

Hesselmans Torg 5, Nacka
None

Postadress

Hesselmans Torg 5
Nacka, 13154

Liknande jobb


Köksmästare

5 juni 2024

Kock på Hotel Strana

Kock på Hotel Strana

4 juni 2024

Kock eller duktig matlagare

4 juni 2024