Kock, Norrbacka förskola

Kock, Norrbacka förskola

Arbetsbeskrivning

Vi söker en kock som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna.

Vi tycker att bra råvaror är viktigt och väljer i första hand närproducerat och svenskt. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. Arbetet är kreativt, roligt och utvecklande.

Norrbacka förskola har tio avdelningar där vi tillagar kring 200 portioner lunch, frukost och mellanmål. I köket är vi tre personer totalt och vi gör alla typer av arbetsuppgifter som ingår i kockyrket. På området, samarbetar vi med våra andra kök, vilket kan innebära att du får prova arbete i annat kök på området vid behov.

ARBETSUPPGIFTER
Som kock lagar du riktigt god mat från grunden, med så många närproducerade livsmedel som möjligt. Du utvecklar maten, köken och måltiden i nära samarbete med kollegor, kunder och gäster. Allt för att skapa en positiv måltidsupplevelse för gästen.
Salladsbordet tycker vi också är viktigt. Arbeta efter säsong och ha en god planering är A och O. För att göra måltiden ännu trevligare för våra matgäster så önskar vi att du tycker om att baka matbröd också. Detta kök ingår i Floraområdet, där vi just nu har 11st kök som samarbetar på olika sätt.
Helgtjänstgöring förekommer.

KVALIFIKATIONER
För att jobba som kock behöver du ha restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Alternativt har du dokumenterad erfarenhet som kock inom restaurang eller storkök. Vi ser gärna att du har kunskap om både det varma och kalla köket, tillagning och hantering av specialkost, egenkontroll och användning av maskiner i storkök.

Vi ser gärna att du som söker ska vilja skapa förändring, ha ett eget driv att utveckla köket samt komma med nya ideér som kan leda till nöjdare matgäster. Du tycker om att jobba med andra och vill ha goda relationer med matgäster, kunder och kollegor. Du ser god service som en självklarhet och har förmågan att behålla leendet och vara trevlig även i pressade situationer. Du är flexibel och anpassar dig snabbt när förutsättningarna ändras och har tillräckliga kunskaper i svenska språket för säker livsmedelshantering. B-körkort är ett krav.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Förvaltningen Support och lokaler har till uppdrag att samordna och utveckla effektivt stöd så att kommunens verksamheter kan fokusera på sina olika huvuduppdrag och ge effektivare service till kommunens invånare. Vi ansvarar för kommunens övergripande samordning och utveckling av tjänster inom områden som måltid, fastighet, personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT.

Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Kontaktpersoner på detta företaget

Margareth Johansson, sektionschef
0910-73 50 00, 070-661 20 92
Gunnar Olofsson, SACO
0910-73 50 00
Ralph Hedlund, Vision
0910-73 50 00
Anna Källsved, Gruppledare
0910-73 50 00, 070-330 23 54
Urban Stenberg, Vision
0910-73 50 00, 070-370 69 80
Erika Nilsson, avdelningschef
0910-73 50 00
Karina Frimodig, Vision
0910-73 50 00
Liselotte Bruse, chef Informationsenheten
0910-73 50 00
Peder Lundberg, enhetschef
0910-73 50 00
Annette Lindgren Atterhem, SACO
0910-73 50 00

Sammanfattning

Besöksadress

Trädgårdsgatan 6
None

Postadress

None
Skellefteå, 93185

Liknande jobb


Kock Hotellkungshamn

Kock Hotellkungshamn

11 maj 2024

10 maj 2024

10 maj 2024

8 maj 2024