Kock och kallskänka

Arbetsbeskrivning

Grand Hotel Marstrand är ett 4 stjärnigt hotell på den populära semesterorten Marstrand. Hos oss jobbar du i ett tajt och härligt team och får laga mycket god mat från grunden. Du får dessutom göra det på sveriges roligaste ö.


Jag, köksmästare Alexander, som söker dig är 35 år gammal och har jobbat som kock och sous chef på Fiskekrogen samt Swedish taste i Göteborg. Och under mina år i Stockholm har jag arbetat på Pontus Brunnsgatan, AG och nu senast Rolfs kök. Jag brinner för att laga mat från grunden och använda så mycket av råvaran som bara är möjligt. Men framförallt brinner jag för att laga mat som jag själv gillar, samtidigt som man har riktigt kul i köket.


Vi tillhandahåller personalbostad.
Vi ser gärna att du som söker är hungrig på nya utmaningar,engagerad och brinner för mat. Du är en dedikerad kock eller kallskänka som uppskattar råvaror av bra kvalité och gillar att ha ordning och reda i köket.
Du har antingen utbildning inom området eller minst 3 års praktisk erfarenhet från liknande arbeten, men vi lägger större vikt i din personlighet än vid dina tidigare erfarenheter och kvalifikationer. Det som är viktigast för oss är att du är en positiv lagspelare som är villig att lära och sprider go energi omkring dig.




I tjänsten ingår att preparera och tillaga rätter från vår à la carte meny. Utöver detta ingår sedvanliga arbetsuppgifter gällande råvaruhantering och att hålla ordning i köket.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Gh Grand Hotel i Marstrand AB Marstrand
  • 3 platser
  • 3 - 6 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 12 februari 2020
  • Ansök senast: 13 mars 2020

Besöksadress

Rådhusgatan 2
Marstrand

Postadress

Rådhusgatan 2
Marstrand, 44267

Liknande jobb


17 maj 2024

17 maj 2024