Kock och Kallskänka

Arbetsbeskrivning

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och ingår i temaparkskoncernen Parks & Resorts Scandinavia AB tillsammans med Kolmårdens Djurpark, Skara Sommarland, Vildmarkshotellet, Furuviksparken och Aquaria Vattenmuseum. Företaget har ca 90 tillsvidareanställda och sysselsätter tillsammans med hyresgäster ytterligare 1400 säsongsanställda. Gröna Lund har drygt en miljon besökare per säsong och omsätter ca 350 miljoner kr, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Attraktioner, sockervadd och konserter i alla ära men vad vore Gröna Lund utan vårt spännande utbud av mat och restaurangupplevelser? Anrika Tyrol erbjuder en av Stockholms bästa festvåningar och ett vilt julbord utöver det vanliga. Vackert beläget vid vattnet ligger familjerestaurangen Kaskad med ett öppet kök och en härlig uteservering. Mitt i tivolits pulserande hjärta finner du Kryddhyllan med svenska klassiska rätter, här delar både 5-kampare och barnfamiljer skratt och matglädje. Grillrestaurangen Krejsy’s serverar en härlig grillbuffé och här tränar svenska grillandslaget med vår egen köksmästare i spetsen. I år firar Gröna Lund hela 130 år och söker nu Sveriges bästa restaurangpersonal som vill vara en del av vår fantastiska restaurangvärld!

Har du en passion för mat och vill leverera matupplevelser i världsklass? Då kan Gröna Lund vara din framtid!

På Gröna Lund får du möjlighet att ha ett omväxlande arbete där ingen dag är den andra lik. Som kock eller kallskänka arbetar du med alla arbetsuppgifter som förkommer i ett större restaurangkök. Vi söker dig som har ett genuint intresse för matlagning och är serviceinriktad. Tempot i våra kök kan många gånger vara högt och arbetet kräver att du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du trivs att jobba i team och vill leverera smakupplevelser utöver det vanliga till våra gäster, varje gång!

Vi söker dig som genomgått restaurangutbildning och besitter grundläggande kunskaper inom matlagning. Vi ser även gärna att du minst tre års arbetslivserfarenhet. Har du arbetat inom upplevelseindustrin ses det som meriterande. 

Säsongen sträcker sig från 18 april till 29 september med varierande varaktighet på din säsongsanställning. Vi har inget sista ansökningsdatum utan tjänster tillsätts löpande så, skicka in din ansökan redan idag! Ansök direkt via vår hemsida www.parksandresorts.com eller hör av dig till oss via telefon, 010-708 94 00.

Vi är redo för dig! Är du redo att anta utmaningen?

Kontaktpersoner på detta företaget

Rekrytering på, Parks and Resorts
   010 708 94 00
Cecilia Palmberg, HR-specialist, rekrytering
   076-540 44 05
Rekrytering på, Parks and Resorts
   010 708 94 00
Rekrytering på, Parks and Resorts
010 708 94 00
Caroline  Lidholm,
010 708 9411
Rekryteringen Gröna Lund, Parks and Resorts
010 708 94 00
Caroline  Lidholm, Rekryteringschef
010 708 9411
Rekryteringen Gröna Lund, Parks and Resorts

Rekryteringen Kolmården, Parks and Resorts

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Gröna Lund
  • 21 platser
  • Ej specificerat , Ej specificerat , Ej specificerat
  • Publicerat: 19 juni 2013

Besöksadress

Allmänna Gränd 4
None

Postadress

LILLA ALLMÄNNA GRÄND 9
Stockholm, 11521

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010