Kock och kökspersonal

Arbetsbeskrivning

Nortlander Skitours söker en kökschef och två kockar till den kommande skidsäsongen i Frankrike. Hotell Cairn och Muzelle Sylvana i Les 2 Alpes och Hotell Auberge du Mont Prorel i Serre Chevalier är trevliga alphotell med cirka 45-80 gäster i veckan. På hotellen finns det bar och restaurang som sköts av vår hotellpersonal. Du kommer att ingå i vårt toppmotiverade personalteam i en annorlunda arbetsmiljö. På destinationen kommer du att arbeta tillsammans i ett team med svenskar och danskar, som liksom du älskar att åka skidor. Därutöver finns det naturligtvis många arbetsuppgifter. I köket består uppgifterna av halvpension, beställa varor, rengöring, schemaläggning, lägga upp budget och hålla denna, inventering, inköp och naturligtvis det viktigaste av allt, förberedning och tillagning av maten till våra gäster. Nortlander Skitours krav på dig som kommande kock eller kökspersonal: . Utbildning från seriöst och spännande kök . Motiverad och ordningsam . Situationsförnimmelse och sunt förnuft . Språkkunskaper . Minimum 20 år . Serviceinriktad . Social och positiv Nortlander Skitours erbjuder dig som kommande kock eller kökspersonal: . Trevliga kollegor . Ett spännande jobb . Goda arbetsförhållanden . Möten med en massa glada gäster . En seriös resebyrå . Självständigt arbete . Utmaningar . Upplevelser . Europas bästa skidåkning Vi ser fram emot din ansökan, om du kan uppfylla ovanstående krav och om du vill arbeta i en spännande miljö. Om du kommer vidare till intervju kommer de hållas snarast i Köpenhamn.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Nortlander Tours AB
  • 3 platser
  • Heltid
  • Publicerat: 4 november 2008
  • Ansök senast: 25 november 2008

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010