Kock på dagtid

Kock på dagtid

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifter:
I dina arbetsuppgifter som kock ingår den dagliga produktionen och alla förekommande arbetsuppgifter i ett kök såsom planering, beställningar, matlagning, förbereda mellanmålet, disk mm. Du har intresse av matlagning utomhus. Du behöver ha erfarenhet och kunskap om barns kost- och näringsbehov samt av specialkost. I tjänsten ingår även arbetsuppgifter som beställning i E-handel, ansvar för egenkontroll, vara uppdaterad om livsmedelslagen, kvalitetssäkring enligt HACCP. Du kommer att vara en del av arbetslaget/barnen. Då vi arbetar som ett team kan arbete i barngruppen förekomma.
Tjänstgöringsgraden 75%

Kvalifikationer:
Vi ser helst att du har Restaurang och livsmedelsutbildning (3-årig) eller motsvarande samt arbetslivsfarenhet från kök. Du ska ha goda matlagningskunskaper, även inom specialkost, kunskaper inom IT och kökets verksamhet som bedrivs med ekonomiskt tänkande, samt är miljö- och hälsomedveten.
Vi söker dig som är engagerad, självständig och har god samarbetsförmåga, har helhetssyn och förstår vikten av kvalitet. Du måste ha ett genuint intresse av att laga mat från grunden av ekologiska varor. Du är flexibel, självgående, noggrann, positiv och ha lätt för att samarbeta och har ett lösningsfokuserat arbetssätt. Du har lätt för att se nya utvecklingsmöjligheter. Våra mål och riktlinjer ska överstämma med din syn på mat och verksamhet.


Detta erbjuder vi dig:
Arbetskläder och friskvårdsbidrag.
Möjlighet att utveckla både dig själv och ditt arbete på ett kreativt fritt sätt. Ett engagerat och positivt arbetslag i framkant.


Vi tillämpar 6 månaders provanställning.


Vi kommer ha intervjuer fortlöpande, så vänta inte med att söka.

Kontaktpersoner på detta företaget

Personalansvarig Anna Brodén
0706050710
Ansvarig för rekrytering Eva-Stina Sjuls-Trygg
02122313 021-223 13

Sammanfattning

Besöksadress

IRSTA KYRKVÄG 16
VÄSTERÅS

Postadress

IRSTA KYRKVÄG 16
VÄSTERÅS, 72597

Liknande jobb


27 mars 2020

Kockar till bemanningen inom måltidsservice

Kockar till bemanningen inom måltidsservice

27 mars 2020

Kock till anstalten Tillberga

Kock till anstalten Tillberga

27 mars 2020

Kock till Västra Hisingen

Kock till Västra Hisingen

27 mars 2020