OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Hotellkedjan Scandic har för närvarande cirka 150 hotell med verksamhet i tio länder.Företaget ägs av EQT och har omkring 6 500 medarbetare, varav drygt hälften är lokaliserade i Sverige.Just nu befinner sig Scandic i en starkt expansiv fas med målsättning att inom de kommande åren öka antalet hotell i Norden, Ryssland, Nord- och Östeuropa.Vill även du vara med på vår dynamiska resa och göra Scandic till en av Europas främsta hotelloperatörer?! Scandic Rubinen, ett hotell med internationell atmosfär beläget på Avenyn.Hotellet har 191 rum, konferensavdelning och en populär restaurang.Vi söker en noggrann och entusiastisk person som alltid sätter gästen i fokus.Då hotellet ligger centralt och har en hög puls ställs höga kvar på servicenivån.Vi söker dig som har en naturlig fallenhet för service och glimten i ögat!Arbetet innebär både dagtid, kvällar samt helger.[ [[[[[[[[[ VI SÖKER KOCK TILL VÅRA KÖK * Du har utöver 3 års restaurangskola eller motsvarande, minst[3 års erfarenhet av[a la carte, lunch, och festvåning * Du har lätt för att samarbeta men är också självständig och fattar egna beslut * Du är flexibel och gillar utmaningar * Du är noggrann och kvalitetsmedveten även under stress * Vi kan erbjuda ett omväxlande arbete
Kontaktpersoner på detta företaget
Lina Lilja
+46 031-7515412, +46 0709-735598
Johan Klintenberg
+46 31-7515408
Ture Thuresson
Krister Hagnevik
+46 317515439, 721802219