Kock / souschef

Kock / souschef

Arbetsbeskrivning

Hamnkrogen söker Kock/Sous Chef
Hamnkrogen är en av Falkenbergs ledande lunchrestauranger. Vi har även en populär drive thru, utkörning till företag samt catering. Restaurangen bokas emellanåt kvällstid för möten och events med matservering.
Vi har ett högt arbetstempo att start dagen med och jobbet är emellanåt stressigt och tungt. Vi satsar på bra råvaror och lagar all mat från grunden. Inriktningen är svensk husmanskost & internationella smaker


Vi ser gärna att du som söker har minst tre års erfarenhet av matlagning på restaurang eller i storkök.
Känsla för smaker, respekt för råvaror samt förmåga att jobba självgående är ett krav.
Tjänsten är på 80-100%, fast/tillsvidare, huvudsakligen på dagtid men enstaka kvällar kan förekomma, även på helger. Vi tillämpar alltid 6 månaders provanställning och har kollektivavtal.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: HAMNKROGEN I FALKENBERG AB FALKENBERG
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 4 juli 2020
  • Ansök senast: 3 augusti 2020

Besöksadress

HAMNGATAN 39
FALKENBERG

Postadress

HAMNGATAN 39
FALKENBERG, 31132

Liknande jobb


Souschef till Beebar

Souschef till Beebar

28 oktober 2024

Souschef säsongen 2025

Souschef säsongen 2025

28 oktober 2024

Assistant Cook

27 oktober 2024

12 oktober 2024