OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.
ARBETSUPPGIFTER
Förbereda samt tillagning till stor del i från grunden.
Tillagning av specialkost.
Disk, undan plockning och övriga arbetsuppgifter i samband med måltider.
Beställning av varor via inköpsmodulen.
Att hålla inköp utifrån beräknad budget.
KVALIFIKATIONER
Treårigt gymnasium hotell och restaurangutbildning med inriktning storhushåll.
Kunskaper om specialkost och de rådande livsmedelslagstiftning.
Utbildad och väl insatt med HCCP och erfarenhet om egenkontrollarbete.
Vid planering, beställningar och dokumentation krävs det att du har god datavana.
Vi söker kock med erfarenhet och vana vid att ha arbetat i förskolekök. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som planeringsförmåga. stresstålighet och samarbetsförmåga.
Du ska ha en hög social kompetens då du kommer att ha ett nära samarbete med barn, vårdnadshavare och personal.
ÖVRIGT
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.
Kontaktpersoner på detta företaget
Bitr. förskolechef Maria Husberg
08/50846631
Förskolechef Annette Bjurgard
08/50846632