Kock till anstalten Mariefred

Arbetsbeskrivning

Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och anstalter verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet.

Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se

Anstalten Mariefred är en sluten anstalt med 112 slutna platser. Målgruppen är män och strafftiderna varierar.
Platserna på Mariefred är i huvudsak så kallade normalplatser som fördelar sig enligt följande avdelningstyper:
- normalavdelningar
- normalavdelningar med inriktning mot utvisade
- normalavdelningar med inriktning mot motivation
På anstalten arbetar totalt 93 tillsvidareanställda varav 40 % är kvinnor. Därtill har vi också året runt hjälp av ett antal vikarier. Anstalten ligger drygt 2 km utanför Mariefreds centrum och hit tar man sig enklast med bil.


ARBETSUPPGIFTER
Arbetet som kock vid anstaltens kök består av sedvanliga uppgifter i ett storkök, det vill säga beredning, matlagning samt städning av kök.

KVALIFIKATIONER
Du har genomgått gymnasieskolans program med inriktning mot restaurang och storhushåll eller har annan utbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdig.

Vi förutsätter att du delar kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn präglad av en tro på människors vilja och förmåga till utveckling och förändring.

ÖVRIGT
Du kan endast söka denna tjänst via länk i denna annons eller direkt på www.offentligajobb.se.

Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar i pappersform, per e-post eller telefax!

Kriminalvården är en rökfri myndighet både för personal och klienter.

Kriminalvården strävar mot en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Provanställning kan bli aktuell.

De flesta tjänster inom kriminalvården är säkerhetsklassade. Detta innebär att registerkontroll kommer att föregå beslut om anställning.

Kontaktpersoner på detta företaget

Personalhandläggare Beatrice Sipöcz
077-22 80 800
Personalhandläggare Björn Källström
077-22 80 800
Kriminalvårdsinspektör Ulf Trolin
077-22 80 800
Kriminalvårdsinspektör Elisabeth Petersson
077-22 80 800
Frivårdsinspektör Yvonne Andersson
077-22 80 800
Kriminalvårdsinspektör Eva Medin
077-22 80 800
Personalhandläggare Gunnar Du Rietz
077-22 80 800
Kriminalvårdsinspektör Arne Åhs
077-22 80 800
Köksföreståndare Peter Norman
077-22 80 800
Kriminalvårdsinspektör Patrik Johansson
077-22 80 800

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Kriminalvården, A/H Region Mitt
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Månadslön Individuell lönesättning tillämpas.
  • Heltid. Schema. måndag-söndag, dagtid Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde efter överenskommelse. .
  • Publicerat: 4 januari 2017

Besöksadress

Olaigatan 15, 1tr 70146 Örebro
None

Postadress

Box 331
Örebro, 70146

Liknande jobb


Kockar till tillagningskök Sydväst

Kockar till tillagningskök Sydväst

24 maj 2024

Kock till Lunda förskolekök

Kock till Lunda förskolekök

24 maj 2024

kock

22 maj 2024