Kock till Bönans förskola

Arbetsbeskrivning

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer.

Hållbart lärande och tematiskt arbete i ett naturnära område! Det är förskoleområdet Nordöstras ledord för framtiden. Där ser vi Dig som en av våra nya medarbetare som vill vara med och utveckla förskolan med framtidstro i ett livslångt lärande. Området består av 12 förskolor med stor geografisk spridning.

Bönan är ett gammalt fiskeläge som ligger naturskönt med havet och skogen inpå knuten och förskolan är inrymd i en gammal skola från 1902, vilket ger en hemtrevlig atmosfär. Vi har egen matlagning där fokus ligger på näringsriktig mat för barn. Ekologiskt och hållbart är viktiga ledord på Bönans förskola som arbetar för grön flagg och har ett mycket bra resultat i ekologi.




ARBETSUPPGIFTER
Du arbetar 75% i förskolans kök med att laga mat från grunden. Du serverar god och näringsriktig frukost, lunch och mellanmål varje dag enligt livsmedelsverkets rekommendationer. I arbetsuppgifterna ingår ansvar för inköp från våra avtals leverantörer, planering, tillagning och servering. Ansvar för kökets och avdelnings disk samt städning av kök. Arbetet innebär ett nära samarbete med vårdnadshavare, barn och personal.

Möjlighet att arbeta 75% finns.

Vid heltid så arbetar du en mindre del av tjänsten, 25%, i barngrupp, då du tillsammans med dina kollegor bidrar till den pedagogiska verksamheten på förskolan.



KVALIFIKATIONER
Du ska ha kock-/kokerskeutbildning samt för arbetsuppgifterna relevant arbetslivserfarenhet.
Du har erfarenhet och kompetens kring inköp och tillagning av ekologiska och klimatsmarta produkter. Du har dokumenterad kunskap om specialkost och är även van vid att hantera kostnadseffektiva inköp.

Vi vill också att du som söker:
- Är förtrogen med läroplanen för förskolan
- Bidrar till förskolans utveckling i enlighet med styrdokumenten, så som exempelvis plan för likabehandling samt väsentliga delar av Gävle Kommuns miljöstrategiska program
- Ska kunna arbeta både självständigt och i arbetslag
- Vill utveckla dig själv i din yrkesroll
- Har lätt för att kommunicera och samarbeta med barn, föräldrar och kollegor
- Arbetar enligt Gävle Kommuns värdegrund.

Din förmåga till samarbete och servicemedvetenhet är viktig då vi sätter kunden i fokus. Vi lägger även stor vikt vid att du är noggrann och strukturerad i ditt arbete.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktpersoner på detta företaget

förskolechef, Norra Agneta Lindbergh
026-17 93 68
Rektor, Stigslund rektorsområde Johanna Lodin
026-17 99 23
biträdande förskolechef Sofia Olsson
026-17 23 34
biträdande förskolechef Marie Hultin Jonsson
026-17 97 28
Lena Hornéy
026 172480
förskolechef, Nordöstra förskoleområdet Agneta Lindbergh
026-17 93 68
biträdande förskolechef Ingeborg Bergvall
026-17 50 14
biträdande förskolechef Lena Hornéy
026-17 24 80

Sammanfattning

Besöksadress

Drottninggatan 22 Gävle
None

Postadress

Gävle kommun
Gävle, 80184

Liknande jobb


26 april 2024

Kock

Kock

26 april 2024

Butiksmedarbetare i delikatessavdelningen med fokus på matlagning

26 april 2024