OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Statens historiska museers uppgift är att främja intresset för historia och sprida kunskap om kulturarvet som myndigheten förvaltar och bevarar. I myndigheten ingår Historiska museet, Livrustkammaren, Kungliga Myntkabinettet, Skoklosters slott, Stiftelsen Hallwylska museet samt uppdragsverksamheten Arkeologerna. Myndigheten bedriver även museiverksamhet vid Tumba bruksmuseum. Vi ska vara attraktiva, angelägna och finnas lättillgängliga både i våra museilokaler, på våra utgrävningar samt digitalt.
Tumba bruksmuseum är ett besöksmål på kulturminnesmärkta Tumba bruk med utställningar om bland annat livet och arbetet på bruket och handpapperstillverkning. I verksamheten ingår Brukscaféet, två små köksträdgårdar samt uthyrning av möteslokaler.
Vi söker dig som är erfaren och medveten. Som tycker om att arbeta i grupp och vill vara med och utveckla både kök och servering. Du är duktig på smaker och smakkombinationer och drivs av att arbeta växtbaserat, med hållbarhet och hälsa i fokus. Tillsammans skapar vi mat och miljö som gör att våra gäster vill återkomma till oss.
Kvalifikationer
• Dokumenterad erfarenhet av att arbeta med växtbaserad mat på café eller restaurang
• Tycker om mötet med kunden och att ge bästa service
• Är ansvarsfull, självgående och prestigelös
Anställningen är deltid och inkluderar arbete under helg. Tillsättning sker löpande.
Kontaktpersoner på detta företaget
Administrativ chef Gerd Grip
08-519 557 36
SACO-S Ulrika Bornestaf
08-519 553 02
Personalspecialist Emelie Gloza
08-519 556 07
Museichef Eva Ramberg
08-519 553 10
Personalspecialist Emelie Gloza
08-519 556 07
SACO-S Ulrika Bornestaf
08-519 553 02
Enhetschef Sophie Nyman
08-519 557 23
SACO-S Anna Wilson
08-519 556 30
Redovisningsekonom Iwona Nilsson
0851955617
Personalspecialist Emelie Gloza
0851955607
08-519 556 07