Kock till Hagvidson Marieberg Örebro

Kock till Hagvidson Marieberg Örebro

Arbetsbeskrivning

Hagvidson är en fristående förskola i Marieberg och finns på Moholmsvägen 1. Vi finns i den stora villan med den underbara skogstomten. Förskolans ledord som vi arbetar utifrån är: trygghet, delaktighet och glädje. Vi arbetar utifrån en pedagogisk vision om en hållbar framtid där livsstil, hälsa och miljö bildar en helhet. Vi vill att barnen ska få med sig ett hållbarhetsperspektiv som gäller den egna individen, medmänniskan och vår natur, som ett led i detta ger vi stora utrymmen åt utomhuspedagogik. Vi vill lägga grunden för ett tänk där rörelse är en naturlig del av vardagen. Förskolan arbetar med grönflagg och är Grönflagg certifierade. Vi har egen kock och lagar all vår mat på plats från grunden, förskolan har plats för 50 stycken barn. Kvalifikationer
Du är utbildad kock och har dokumenterad utbildning i livsmedelshygien. Du behöver ha grundläggande kunskaper om specialkost samt datavana så att du kan sköta beställningar. Du behöver kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att ha jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare.

Som person är du driven och gillar att jobba självständigt. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Sätter upp och håller tidsramar. Du är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Du tycker om att jobba nära och med barn.

Som kock hos oss är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att laga näringsriktig mat så att barnen får kraft att utvecklas och bakar allt bröd på plats. Vi ser gärna att du är kreativ i din matlagning och du arbetar för att ge alla barn på förskolan en god matupplevelse. Du tillagar lunch och mellanmål. Du har budgetansvar och ansvarar för att planera matsedel, beräkna portioner och göra inköp via nätet. Du kommer även genomföra egenkontroll.

Vi söker dig som har dokumenterad och god kunskap om näringslära och livsmedelshygien (egenkontroll). Tjänsten innebär att du är ansvarig för att bereda och tillaga näringsriktig, varierad, tilltalande och vällagad mat. Allergikost kan förekomma.

Du har erfarenhet av matsedelsplanering och inköp och kan samtidigt koppla ihop detta i ett ekonomiskt och miljömässigt hållbart perspektiv.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

75% tjänst

Sammanfattning

  • Arbetsplats: HAGVIDSON MARIEBERG ÖREBRO
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Deltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 20 mars 2020
  • Ansök senast: 25 mars 2020

Postadress

Moholmsvägen 1
ÖREBRO, 70230

Liknande jobb


3 maj 2024

Kock till Kostenheten

3 maj 2024

Engagerad kock till Folkhögskola

Engagerad kock till Folkhögskola

3 maj 2024