OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Best Western Strand Hotel och Best Western Solhem Hotel ägs och drivs av familjen Wiman. Centralt belägna i Visby har de olika inriktning och gäster och du ansvarar för båda köken.
Vi söker en erfaren, självgående kock som är flexibel, ansvarstagande, miljömedveten (Svanenmärkta hotell) och har ett ekonomiskt tänk. Du lagar mat från grunden och är bekväm både med tillagning av god husmanskost och exklusivare mat till
våra konferensgäster och festmåltider. Erfarenhet vid beställningar, planering, beställning av varor och har ett brinnande intresse för matlagning, god kännedom om vegetarisk kost och annan specialkost
samt är en god organisatör.
I ett hotell är maten inkluderad i flera delar än i själva matsalen: frukost, konferensfikor, luncher, middagar, festmåltider, enklare mat i reception, kvällsaktiviteter m.m. Vi är ett litet gäng som samarbetar över gränserna, tänker ekonomiskt och har gästen i fokus.
Grundkrav: Minst 3 års erfarenhet el motsvarande. Behärska svenska i tal och skrift.
Tjänsten:Säsongsanställning. Heltid innefattande dagtid, kvällar och helger. Lön enligt kollektivavtal
Ansökan sänds senast 1 april 2015 till: jonny.jonasson@strandhotel.se.
Urval och
intervjuer sker löpande.
Kontaktpersoner på detta företaget
F & B manager Jonny Jonasson
0498258800
F & B manager Jonny Jonasson
Hotellchef Lena Lloyd
0498258800
F&B Frank Lindstedt Warne
FoB Frank Lindstedt
0702959989
hotellchef Jill Rohnström
0498259006
Receptionsansvarig Louise Nilsson
0498-259005
Frukost och serveringsansvarig Andrea Lithell
0498-259000