Kock till idrottskola på Kviberg Park Hotel & Conference

Arbetsbeskrivning

Sodexo är världsledande inom Quality of Life Services – service för livskvalitet. Med våra integrerade lösningar täcker vi ett brett servicebehov för företag, institutioner och offentlig sektor. Vi bidrar med att öka de anställdas välmående, effektivisera verksamheten och säkerställa att alla viktiga servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser.

Under namnet Kviberg Park Hotel & Conference kommer Sodexo AB här from 1/7-15 att driva hotell, restaurang och konferens och söker nu en kock som är duktig och erfaren att laga mat till skola eller liknande. Vi kommer på plats att laga mat till två idrottsskolor och detta sätter extra höga krav på kvalitet, näring och smak.

Som kock är du en del av det team som skall skapa spännande, medveten och framförallt god mat till de gäster som besöker oss. Vi kommer att, utöver skolmaten servera allt från hotellfrukost, lunch, bistro till eventmiddagar av större storlek.

Vi söker dig som har relevant utbildning och minst ett par års erfarenhet av att arbeta som Kock med höga ambitioner. Du är van att både arbeta med fingertoppskänsla och med receptur och du bidrar med din kompetens genom att tillsammans med övriga personer i köket skapa ett minnesvärt besök för våra kunder i vår restaurang eller i skolmatsalen. Har du erfarenhet av specialkost är det meriterande

Vi ser gärna att du arbetat på olika typer av restauranger och kanske även på ett kedjeföretag men det viktigaste är att du har arbetat med mat till skolbarn/ungdomar.  Att du är noggrann, positiv, utåtriktad och har lätt för att samarbeta med andra ser vi som en självklarhet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid och arbetstiden är dag, dock kan kvällar förekomma.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta Platschef Håkan Sedbo, hakan.sedbo@sodexo.com

Välkommen med Din ansökan senast 15 juli 2015.

Ansökan kan endast göras via vårt rekryteringsverktyg ReachMee.


Vi utvecklar, leder och levererar tjänster till företag, institutioner och offentlig sektor. Vi erbjuder allt från reception, säkerhet och städning till måltidstjänster, måltidskuponger och facility management. Med verksamhet i Sverige, Finland, Norge och Danmark omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.

Kontaktpersoner på detta företaget

Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper

LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy  Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sodexo AB Stockholm
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Enligt Överenskommelse
  • I huvudsak dagtid, vardagar Heltid 100%
  • Publicerat: 23 juni 2015

Besöksadress

Muréngatan
None

Postadress

Box 47620
Stockholm, 11794

Liknande jobb


Kock med specialkostkompetens

Kock med specialkostkompetens

18 september 2023

Kock med intresse för specialkost till Påvelundsskolan

Kock med intresse för specialkost till Påvelundsskolan

6 september 2023

Dietkock

Dietkock

4 augusti 2023

Kokerska till boendet!

22 juli 2023