Kock till Internationella Engelska Skolan Sundbyberg

Kock till Internationella Engelska Skolan Sundbyberg

Arbetsbeskrivning

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Compass Group FS som kock!

Var med när vi skapar framtidens skolmat
Vår mission är att skapa glädje och välmående med meningsfulla matupplevelser! Därför söker vi en utåtriktad, initiativrik och erfaren kock. Ditt arbete kommer att vara fokuserat på att laga mat men även ha alla förekommande arbetsuppgifter i ett restaurangkök så som egenkontroll, inventering/lagerhantering, menyplanering tillsammans med köksmästare och liknande uppgifter. I tjänstens som kock ingår även tillagning av specialkost. Tjänsten är en visstidsanställning från april-juni på heltid med arbetstid förlagd under dagtid, måndag till fredag. Med chans till en tillsvidareanställning i augusti och då blir det en uppehållstjänst.

Om IES Sundbyberg
Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats där mat, smak och kvalitet står i fokus. Vi vill se till att Compass Group FS blir bäst på skolmat i Sverige! IES Sundbyberg är ett relativt nytt avtal med ett nybyggt kök, detta team lagar och servera ca 530 luncher per dag och from augusti 2020 ca 700 portioner per dag. Inom Compass Group arbetar vi efter våra värderingar; Kunden i fokus, Utmärkt kvalitet och Samarbete och de nyckelorden tror vi är ett måste för att lyckas i ditt dagliga arbete.

Varför ska du välja Compass Group?
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Rollen som kock hos oss ger dig möjligheten till ett kreativt och nytänkande arbete med möjlighet att påverka, skapa och driva utveckling. Vår vision är att skapa glädje och välmående med meningsfulla matupplevelser och vi arbetar aktivt med att servera råvaror i säsong. Vi arbetar för en hållbar framtid där du har en viktig roll för skapande och utveckling.

Vad bidrar du med till teamet?
Du har flerårig utbildning/erfarenhet av att arbeta med matlagning och köksarbete. Vi söker dig med ett gott ekonomiskt sinne och som har kunskap om HACCP. Som person är du glad, positiv och gillar högt tempo. För att vara lämplig i rollen som kock hos oss gillar du att vi arbetar över gränserna men är van att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du är kreativ och brinner för förbättringar och trivs som bäst när du får möta gästen och gör alltid det yttersta för att få gästen nöjd. Du ska ha arbetat med specialkost och gått allergikostutbildning.
Du behärskar svenska i både tal och skrift och det är meriterande om du har arbetat i Mashie. Eftersom vi verkar inom skola så krävs registerutdrag utan anmärkningar.

Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu!
För mer information är du välkommen att kontakta Restaurangchef Sanna Nilsson, sanna.nilsson@compass-group-fs.com Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2020-05-06.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Kontaktpersoner på detta företaget

Helene Urdin

Niclas Sjölund

Maria Lindahl

Nicklas Tjäderbäck

Carina Romedahl

Lena Sundström

Jessica Goldhahn

Anneli Eriksson
031-7649290
Ann Dahlgren

Kristina Elliot

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Fazer Food Services AB
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 6 april 2020
  • Ansök senast: 6 maj 2020

Besöksadress

LINDHAGENSGATAN 87
None

Postadress

Lindhagensg. 120
Stockholm, 11251

Liknande jobb


Kock Hotellkungshamn

Kock Hotellkungshamn

11 maj 2024

10 maj 2024

10 maj 2024

8 maj 2024