Kock till köket på Nyköpings lasarett

Arbetsbeskrivning

Landstingsservice AB

Landstingsservice AB är ett landstingsägt bolag som består av två affärsområden. Affärsområdena omfattas av en länsövergripande verksamhet på tre sjukhus i Sörmland: Katrineholm, Eskilstuna och Nyköping.

Inom Verksamhetsnära Service bedriver vi bl.a Kostverksamhet. Vi arbetar i en teamorganisation, där det dagliga arbetet leds av teamledare på plats.

Kostserviceverksamheten i Landstinget Sörmland befinner sig i ett utvecklingsskede där förändring är en del av vardagen. Vi har matkvalité och måltidsglädje i fokus och är utsedda som ett gott exempel i svensk sjukhusmat 2012.

Är du kock och vill arbeta i köket hos oss i köket på Nyköpings lasarett?

Ref.nr: LS-SAB14-096
Sista ansökan: den 24 augusti 2014

Kostservice
Vi arbetar i en kundfokuserad processorganisation, med tydliga rutiner och arbetsbeskrivningar. Vi har en teamorganisation, där det dagliga arbetet leds av teamledare. För att skapa en god arbetsmiljö har vi arbetsrotation och som medarbetare arbetar Du med olika arbetsuppgifter inom köket. Vi producerar ca 600 portioner per dag.

Tjänsten omfattar 100% tjänstgöring på schemalagd arbetstid. Helgtjänstgöring förekommer.

Är Du en kock som brinner för att laga mat till många och vill lägga ned stor omsorg för att lyckas med resultatet? Vill Du vara med och utveckla vårt smörgås- och salladsutbud? Då kan Du vara den vi söker till tjänsten som kock vid vårt kök i Nyköping.

Som kock ansvarar Du för att
Den dagliga produktion sker enligt de rutiner som finns
Planera och beräkna råvaruåtgång till dagens produktion
Rätt kvalitet på måltiderna levereras
Utföra de mätningar och dokumentation som ska göras enligt egenkontrollprogrammet

Dessutom vill vi att
Du har förmåga att samarbeta inom teamet enligt de rutiner som finns, men du kan fatta egna beslut och ta egna initiativ när situationen så kräver.
Du ser fördelar i att arbeta med recept och vill vara med att utveckla och ta fram nya recept.
Du visar kärlek till matlagning i stort och ännu lite extra för det kalla köket.
Du vill lägga ned stor omsorg för att uppnå ett gott resultat till våra matgäster.

Kvalifikationer
Du är utbildad kock eller har likvärdig utbildning/erfarenhet.
Du har kunskap i dietmatlagning/specialkoster
Du har stor kunskap och erfarenhet från kallskänksarbete
Du har minst 3 års arbetslivserfarenhet
Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift
Du har god förmåga att hantera stressade situationer samt har en god fysik.

Tillträde
Efter överenskommelse
Vi tillämpar 6 månaders provanställning

Upplysningar om tjänsten lämnas av
Tf Kostchef Niklas Tranemyr 073-866 93 40

Fackliga företrädare
Kommunal Ove Enochsson 016 - 10 47 79
Kent Carlsson, Vision 076 – 109 8416

Välkommen med din ansökan senast den 24 augusti till:
landstingsservicediariet@dll.se
eller Sörmland Landstingsservice AB, 611 85 Nyköping
Märk ansökan med ref-nr LS-SAB14-096

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Kontaktpersoner på detta företaget

Ann-Sofie Bredell
0150-560 10
Karin Illerström
0150-56010
Björn Johansson
0150-560 10
Mikael Palo, kultur- och utbildningschef, 070-518 72 42

Ann-Sofie Bredell
0150-560 10
Karin Illerström
0150-560 10
Linda Molander
0150-560 10
Kenth Persson
0150-560 10
Mikael Kjellander
0150-560 10
Peter Sköld
0150-560 10

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Landstinget Sörmland -
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast lön. Kollektivavtal finns.
  • Heltid, tillsvidare. -
  • Publicerat: 28 juli 2014

Besöksadress

Repslagaregatan 19
None

Postadress

None
-, -

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010