Kock till Kostenheten/Skeppets förskolekök

Arbetsbeskrivning

Jobba i Södertälje

Välkommen till Södertälje! Det är här det händer. Det är här vi anställer Sveriges bästa lärare och ger dem 40.000 i lön. Det är här vi utvecklar de kommunala förskolorna och skolorna utifrån tydliga verksamhetsidéer, prövar två lärare i klassrummet, har gemensamma strukturer för pedagogiska diskussioner i arbetslagen och anställer förstelärare med uppdrag att utveckla ämnesundervisningen. Ja, listan kan bli hur lång som helst. Södertälje är en av Sveriges mest intressanta skolkommuner. Faktum är att vi nästan varje dag slår skolvärlden med häpnad.

Att utveckla och förbättra förskolan och skolan låter sig inte göras på en kafferast eller av glada amatörer. Det måste göras systematiskt av skickliga ledare och lärare, och arbetet måste vara strategiskt och långsiktigt. Vi bygger vår utveckling på det forskningen visat är framgångsfaktorer för förbättringsarbete i förskola och skola. Dessutom har vi valt att prioritera några särskilda områden, som språkutvecklande arbete, inkluderande arbete och IKT som pedagogiskt redskap. Egentligen handlar allt vårt arbete om att skapa förutsättningar för förskollärare och lärare att göra ett bra jobb.

Är du beredd att kavla upp ärmarna, att förända, att göra skäl för lönen och att sova gott om natten efter att ha gjort något värdefullt? Ja, då är du välkommen till Södertälje!


Peter Fredriksson
Utbildningsdirektör


Södertälje kommun har en uttalad vision att verka för ekologisk odling och en hållbar livsmedelskonsumtion. Vår målsättning är att använda så stor andel ekologiska livsmedel som budgeten tillåter.

Du kommer att arbeta inom Kostenheten i kommunen, vilket innebär ett aktivit samarbete med personalen inom kommunens kök.

ARBETSUPPGIFTER
Kock med alla förekommande arbetsuppgifter inom storhushåll/restaurang. Du svarar mot Kökschefen på Wasaskolans kök.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är engagerad och med en vilja att utveckla måltiden till en av dagens höjdpunkter för våra matgäster. Du strävar alltid efter högsta kvalitet på maten du serverar och drivs av ett genuint intresse för mat och smaker men har även öga för de små detaljerna som förhöjer måltidsupplevelsen till dagens höjdpunkt. Du ser möjligheter snarare än problem i alla lägen och sätter självklart matgästernas bästa i första hand.

Vi söker dig som vill det lilla extra, allt från att angöra köksträdgård till att baka allt bröd på plats, det är bara fantasin som kan sätta stopp.

Vi lägger stor vikt vid att hitta rätt person, dock krävs att du har gått Hotell och Restaurangutbildning på gymnasienivå och har minst 3 års dokumenterad erfarenhet av kockyrket.

Det är viktigt att du talar och förstår det svenska språket obehindrat då mycket kommunikation med barn och arbetskamrater dagligen sker. Datakunskap är ett måste då inköp görs via dator.

Vill du vara med och bidra till att göra Södertäljes måltider till Sveriges bästa - då är kanske detta något för dig?

ÖVRIGT
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Kontaktpersoner på detta företaget

Pelle Höög
08 5230 3881
Fackliga företrädare nås via kommunens växel
08-523 010 00
Resultatenhetschef Elin Waltersson
08-52306975
Resultatenhetschef Jeanette Andersson
08-5230 6900
Kostchef Sara Jervfors
08-523 064 66
Resultatenhetschef Kerstin Sjölin
08-5230 6153
Resultatenhetschef Pelle Höög
08-52303881
Kökschef Maria Eriksson

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Södertälje kommun, Kostenheten Södertälje
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Deltid
  • Månadslön
  • Deltid. 87,5% Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2015-04-01, eller tidigare .
  • Publicerat: 5 mars 2015

Besöksadress

15189 Södertälje
None

Postadress

Södertälje
Södertälje, 15189

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010