Kock till Restaurang Bikupan

Arbetsbeskrivning

Högskolerestauranger AB är det ledande företaget inom restaurang- och caféverksamhet vid högskolor och universitet. Vår huvudägare är Stockholms universitet studentkår. Vi omsätter i år ca 160 MSEK i våra 40-talet-talet enheter i Gävle, Linköping, Stockholm, Uppsala, Växjö, Örebro, Västerås, Eskilstuna och Karlskrona.
Vår vision "Att ge våra gäster dagens bästa stund". Vår verksamhet beskrivs i vår affärsidé; För studenter, lärosäten och näringsliv skapar vi attraktiva måltidslösningar genom fokus på pris, kvalitet, miljö samt effektiv kedjedrift. Läs mer om oss på www.hors.se.

Till Restaurang Bikupan på Uppsala universitet söker vi nu en kock. Verksamheten på Restaurang Bikupan som är belägen på BMC består i huvudsak av lunchservering och intilliggande café samt catering

Vi erbjuder en rolig och ansvarsfull tjänst där du arbetar med ett glatt gäng. Tjänsten är heltid på dagtid, men arbetstid på kvällar och helger förekommer vid beställningar.

Ditt uppdrag består av att tillsammans med köksansvarig på Restaurang Bikupan förbereda och laga mat. I arbetsuppgifterna ingår även portionering, beställa varor, inventera, förbereda råkost, baka bröd och diska.

Din bakgrund består av:
- Gymnasieexamen från hotell- och restaurangprogrammet eller likvärdig kockutbildning/restaurangskola.
- Minst 5 års yrkeserfarenhet
- Du bör kunna uttrycka dig väl i tal och skrift
-Du har utbildning i livsmedelshygien och positivt om du även har gått HACCP.
-Det är meriterande om du har erfarenhet av MOR-online.

Vi tror att du som söker har ett brinnande intresse för matlagning och matinfluenser, och en stor vilja att utvecklas inom yrket. Egenskaper vi värdesätter hos dig är kreativitet, förmåga att behålla en hög servicenivå under stress samt god samarbetsförmåga. Vi värdesätter även ansvarskännande samt förmåga att ta egna initiativ och arbeta självständigt.

Tjänsten är en säsongsanställning som inleds med provanställning. Tillträde i september 2013

Kontaktpersoner på detta företaget

Restaurangchef Senad Sadjak
018-512322 070-3862505
Restaurangchef Senad Sadjak
018-512322 070-3862505

Sammanfattning

  • Arbetsplats: RESTAURANG BIKUPAN UPPSALA
  • 1 plats
  • 6 månader eller längre
  • Heltid
  • Fast lön individuell lönesättning
  • Heltid dagtid mån-fre, kvällar och helger kan förekomma vid beställningar.
  • Publicerat: 5 juli 2013

Besöksadress

HUSARGATAN 3
UPPSALA

Postadress

BOX 570
UPPSALA, 75123

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010