Kock till Restaurang Sleipner, Blekinge flygflottilj, Kallinge

Arbetsbeskrivning

Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr och kexprodukter samt måltids- och cafétjänster. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till över 40 länder. Företagets framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2014 uppgick till mer än 1,6 miljarder euro och företaget har över 15 000 anställda.
Fazer Food Services serverar närmare 80 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under varumärket Fazer. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.


Vi skapar smakupplevelser


Restaurangen är belägen på F 17 i Kallinge utanför Ronneby. Restaurangen serverar ca 400 lunchgäster dagligen och har en mäss med mycket cateringverksamhet. Även frukost och middagar förekommer.

Vi förutsätter att du jobbar efter Fazers värderingar. Kunden i fokus, Utmärkt kvalitet och Samarbete





Kvalifikationer:

Vår mission är att skapa smakupplevelser! Därför söker vi en driven och erfaren kock som tillsammans med restaurangchef och övrig personal vill hjälpa till att vidareutveckla verksamheten. Ditt stora intresse och din kunskap för maten tar vi för given, du är initiativrik och tycker om att följa med i branschens trender.





Våra förväntningar på dig:

Vi vill att du har några års yrkesvana från både à la carte- och lunchmatlagning och att du har utbildning från restaurangskola eller likvärdigt. Som person är du flexibel, noggrann och punktlig. Du är serviceinriktad, trivs med att arbeta i team och är ansvarstagande. Det viktigt att du tycker om att ha gästkontakt Att du kan laga mat från grunden och har ett ekonomiskt synsätt är en förutsättning. Du behärskar svenska språket obehindrat i både tal och skrift. Du har även datavana. B-körkort är ett krav.

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg samt en omfattande intervju angående säkerhet och risker. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar.

Arbetsuppgifter:

• Daglig lunch/ middag
• Menyplanering
• Inköp via inköpsportal
• Daglig gästkontakt
• Lager, råvaruhantering samt inventering
• Egenkontroll och HACCP






 

Vill du veta mer?

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Restaurangchef, Fredric Oxelgren, 0700-019943, 0457-472051





 





Tjänsten är 100%, i snitt 40 timmar per vecka baserat på 16 veckors avtalsperiod.

Arbetstiden kommer för det mesta vara måndag-fredag, dagtid. Helger och kvällar förekommer.

Restaurangen är öppen mån-sön. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar (6) sex månaders provanställning.

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten tillsätts snarast.

Sista ansökningsdag: 2016-04-20

Placeringsort: Kallinge/Ronneby. Fazer Food Services har kollektivavtal med HRF. Facklig förtroendeman är Margareta Granda-Berg, nås via vår växel på tel. 08-470 72 00.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Fazer Food Services Stockholm
  • 1 platser
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Enligt Överenskommelse
  • Heltid -

Besöksadress

Lindhagensgatan 120
None

Postadress

Lindhagensgatan 120
Stockholm, 10425

Liknande jobb


Köksbiträde

Köksbiträde

21 February 2020

Vår förskola söker en ny kock/kokerska

Vår förskola söker en ny kock/kokerska

21 February 2020

Kock på dagtid

Kock på dagtid

21 February 2020

Poolkock

Poolkock

21 February 2020