Kock till Solbogårdens kök

Arbetsbeskrivning

Med sitt natursköna läge i norra Bohuslän är hela Strömstad kommun en attraktiv plats att bo på, både hela och delar av året. Här finns Sveriges första marina nationalpark med naturupplevelser i världsklass. Kommunen växer och har idag 12 800 invånare. Med våra delårsboende är vi mångdubbelt fler under stora delar av året. Hållbarhet är en utgångspunkt för allt utvecklingsarbete. Strömstads näringsliv har under det senaste decenniet präglats av stark tillväxt och stadsmiljön är levande året runt. Välkommen till Bohusläns mest internationella småstad!

Barn- och utbildningsförvaltningens uppdrag är att tillhandahålla utbildning för barns och elevers personliga och kunskapsmässiga utveckling. Inom förvaltningen pågår ett omfattande utvecklingsarbete för ökad måluppfyllelse och satsningar på kompetensutveckling görs på alla nivåer. Vi arbetar utifrån helhetsidén att lärande och utveckling sker genom trygghet, glädje, lust och engagemang. Vi arbetar tillsammans för att all utbildningsverksamhet ska vila på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Förvaltningen har ca 500 anställda och ansvarar för verksamheterna förskola, fritidshem, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning, elevhälsa, måltid, städ samt bibliotek, kulturskola och fritidsgård.

Måltidsenheten arbetar för att servera näringsriktig och god mat! Vi söker Dig som vill engagera Dig för att med oss utveckla Solbogårdens kök. Vi följer Livsmedelsverkets riktlinjer gällande mat till äldre, mat till elever/barn i förskola samt Strömstads kommuns kostpolicy.


ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten som kock innebär att Du ska vara delaktig i förberedelser, egenkontroll, och matlagning. Arbetet kräver ett aktivt deltagande i verksamheten för att gästerna ska få den positiva matupplevelsen som man kan förvänta sig.

Som kock hos oss är du delaktig i ansvaret för den hygieniska standarden i köket, specialkost och att verksamhetsområdets lagar och förordningar följs. Du utför samtliga arbetsuppgifter som kan förekomma i ett kök.


KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig som har:
*Gymnasial utbildning i Restaurang & Livsmedelsprogrammet inriktning kock eller annan motsvarande kockutbildning och/eller yrkeserfarenhet som vi bedömer likvärdig

*Dokumenterade kunskaper i näringslära och specialkost

*Dokumenterade kunskaper i matlagning och om livsmedel

*Dokumenterade kunskaper i livsmedelshygien och erfarenhet av egenkontroll


Vi ser att:
*Du är en positiv och engagerad person som brinner för att laga bra mat

*Du har god samarbetsförmåga och är serviceinriktad

*Du är stresstålig, flexibel och har en god organisationsförmåga samt kan arbeta både i grupp och självständigt

*Du har god kommunikativ förmåga

*Du ser fram emot delaktigheten med brukaren, kunden



ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner på detta företaget

Verksamhetschef måltid-/städenheten Agneta Kullberg
0526-19458
Kökschef Beatebergsgårdens köksområde Karin Sjöström
0526-196 70

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Strömstad kommun, Kost och Städ
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Enligt avtal.
  • Heltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast.
  • Publicerat: 8 juli 2016

Besöksadress

Strömstad Strömstad
None

Postadress

Strömstad
Strömstad, 45280

Liknande jobb


26 april 2024

Kock

Kock

26 april 2024

Butiksmedarbetare i delikatessavdelningen med fokus på matlagning

26 april 2024